NemMindEgy :-)

2008.12.09. 13:00 Ajey

The TRUTH is IN HERE

 

 

Süti, mi? ;)
(a Tudatosság a Lelketeket...:)

Gondoltam, yó lesz Karira... :)
(Ez a kedves kis LélekSüti Nektek...)

Egy Tudatos szereplő JelenLéte Áldás!!!
(Mahavatar Babaji-jé + pláne!)

Ezért fontos összejönni Karira ezt javaslom:

20-án A.J.Krisztián, mint Tudatos lélek Karácsonyi meglátogatása,

aztán a pozitív visszajelzésekkel harmóniában: újabb Szatszanga! = Baráti Meeting For "The Truth is In Here!!!" Out There... ;)))

Ha tetszettek a kis vidi-Darshanok, megnézhetünk 2 DVD-t Mahavatar Babajiról

...amit Hérakánból hoztam, még sok egyéb más lelkiajándékkincs mellett, amit szeretnék átadni Nektek, Kedves Bloggancsok, Kari (és a SanatanDharma) alkalmából...! :)

Lécci ide a Kommentekhez iratkozzatok fel, hogy tudjuk, ki az, aki jön! Úgy tudunk készülni a heyyel és a +lepikkel... ;) Csakennyit írj, hogy: "Ééénisjövööök!!! :-)"

Egyébként felettébb érdekes, mint mond Babaji a Kariról, meg A.J.Krisztián is a múltkori előadáson:

"...ha egy kicsit magadban vagy, és figyelsz, valami teljesen mást érzel ezen a napon, mint a többin... és ez azért van, mert jobban odafigyelünk egymásra..." -AJC

"...ezen a napon minden gonosz erő ki van tiltva a Földről, így bármi megtörténhet, és ha erős hited van, egyszerre minden kívánságod beteljesülhet!" -Babaji

Én csak azt kívánom, legyen meg Babaji kívánsága... :)))

Óm Namá Siváya!
ॐ नम: िशवाय

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.09. 17:33:36

"Ééénisjövööök! :-)"

Yók a vidik, mi??? :) Soooxor meg lehet Őket nézni!!! Minden mozdulatukban benne rezeg az Egééész Univerzum... Látszik, hogy nem erről a világról valók.

Ez pedig Vivekananda jelenlétének sugárzásáról szól, hát pontosan erről van szó:
www.youtube.com/watch?v=BcG-jDGG4UYEgyébként Vivekananda készítette először a nyugati terepet, aztán jött Yogananda, majd pedig Viswananda (akit Yogananda reinkarnációjának hisznek)! Keletről jöttek, mint a 3Királyok...

Hasonlóság??? :)

ॐ नम: िशवाय

Babaji · http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=234270 2008.12.10. 18:06:45

Látod a maya kerekét forogni körbe és körbe, olyan gyorsan, hogy azok, akik nem akarják megérinteni a valósat, kiesnek. Azért zuhannak ki, mert be akarják tölteni a belső feketelyukat. Megtölteni pénzzel. Megtölteni hatalommal. Megtölteni kapcsolatokkal. Megtölteni műveltséggel. De tudd, hogy ez a fekete lyuk nem tölthető meg, mert erről szól az emberiség. Érted? Egy üres fekete lyuk. Semmi. Nem Valami [Valós]. Szenvedés és az alsó énünkhöz ragadás az eredménye ennek a hiábavaló kísérletnek a feketelyuk betöltésére. Látod?

Most engedd el azokat, akik kiesnek az illúzió forgó kerekéből. Ne ragaszkodj. Ne függj tőlük. Azokhoz kötődj, akik ismerik az üresség, a semmiség betöltésének hiábavalóságát. Ragaszkodj a Valóshoz. Ez az üzenet. Érted?

Meg fogod szerezni a képességet, hogy megismerd a valósat! Látni fogod a többiekben. Ők segíteni fognak.

De elsőre látnod kell a valótlant. Lásd a pusztító tendenciáit. Lásd a ragaszkodását az alsó énhez. Lásd a hazugságokat, a komplikációkat, az önzősséget.

Most mozdulj ki, és keresd azokat, akik valósak, akik megértik a különbséget az alsó és a felső én között, akik szorgalmasan próbálják élni az Igazságot, Egyszerűséget és Szeretetet. Ők segíteni fognak ezzel a projekttel. Ők kevesen vannak, de csak kevesek tudják összerakni, hogy elérjék a sokakat.

Vizualizáld a kiáradó tudatosságodat, hogy találkozik más érző lényekkel, látva másokat a valóshoz kötődve, segítséggel előjönni. Látod ezt? Menj, menj, most. Cselekedj a látásod alapján.

Áldás,
Babaji

Babaji · http://uristen.menny.hu 2008.12.11. 13:19:29

[Update] A Világítótornyaimnak

Változás a törvénye az Univerzumnak. Sokan mentek keresztül egy nehéz perióduson, ahogy az idő és az események folyamatosan felgyorsulnak.
Hidat kell képeznetek a nehézségekhez, élve az Igazságot, Egyszerűséget, Szeretetet és Szolgálatot. Énekeld a Mahamantrát. [Óm Namá Siváy!] Ez a legerősebb erő. Légy egy egyszerű ember. Egyszerűsítsd az életedet. Egyszerűsítsd a pénzügyeidet. Vigyázz a testedre. Egyél egyszerű ételeket és igyál tiszta vizet. Éber légy. Figyelmes légy. Veletek vagyok [minden nap].

Babaji

Daffit 2008.12.14. 10:43:06

ÉnisÉnisÉnis!

Om Mani Padme Hum

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.14. 18:51:51


Om Mani Padme Hum!

Yayydeyóóóóó Drááága Dááávid Barátom, akkor már lesz köztünk:

- Buddhista,
- Keresztény,
- Muszliiim!!!,
- Hindu,
- Univerzálisss éés
- (Pogány is! ;-)

(Egyébként az utóbbi 2 szorosan összetartozik!! :) Csak a Mérnök Poginak még nem jött ki a 42... :)))

Uhh! :))) Tiszta Hérakhan...

Vasudeva Kutumbakham! :)

Sőt, lájtos ívvel emlékeztet az első Indiai emailemre is:
"Hat ez fantasztikus! Megerkeztem DELHIBE, kb. minden rendben, bar ennek az ellenkezojet is elmondhatnam! Ez a hey egy nagy kaosz! :))) Most ettem valami Dal-t, rizst, meg Yogat-ot egy asztalnal Hinduval, Szikh-kel, meg Muszlimmal, yot derultek hogy en meg 'Kereszteny' vagyok.." :)))

Helyesebben: Született Pogány, SátánPista, aztán pár év röpkeResztény, majd Hindu, végül Univerzálisss... :) ÚrIsten! lehet, megint Pogi leszek??? ánem amúgy hálIsvarának már ismét megérintett a Kereszt-Ténység... ;)

Pláne így a Kari közeledtével! :)

Jay "Krisztus-a-Kereszten" Ki Jay!!!
ÓmNamásssSiváááya! :)))

Egyébként a 'Muszlim' épp most kérdezte, Milyen formában és minőségben?:) lesz a "buli", hát valahogy így:

- 20-án megfeszítjük Krisztiánt ha túl sok párkapcsolati kérdése lesz,
- a Chai-ra, mega Történtekre megolvad a szívünk,
- majd Eggyéolvadunk...

Szerintem Babaji is ezt kívánja. Szerintetek?
ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!
Ajey (the Christian)

arnold. 2008.12.16. 20:34:54

Találó aláírás :D
Mérnök Pogi :D
Sajna melóznom kell úgy néz ki, nem tok menni szombaton

aafonya 2008.12.18. 10:06:00

annyit mondok: zsíír. lucky people of haidakhan. az ilyen vidik kincset érnek. nagyon ritka és csoda hogy ilyen film megmaradt és 1általán készült (Lahiri Mahasaya ugye pl. nem hagyta magát lefotózni, csak egyetlen kép készült róla, mert egyébként ha orv-fényképészek rányomták a vakut akkor ő hiányzott a fotóról, mintha ott se lett volna:) simán kirezgett a spektrumból. mahadéva-pojén hehe)

az első videjón 5:16-nál viszont nagyon kacagtam, mert az a kisgyerekes szitu így veri intereszting:) jó persze, ismerni kellene a teljes kontextust... de akkoris muhaha

East Coast - West Coast :-)

2008.12.15. 12:16 Ajey

Nyugati Oldal

Keleti Oldal


 

Sziasztok, Kedves ButaPestiek! :)

Gondoltam, folytatom az úti-naplót, mivel 1 hete már, hogy újra itt vagyok Magyarországon. Ez is egy merőben új tapasztalat számomra éshát muszáj megosztanom Veletek!

1.) Az emberek élete itt túl zsúfolt.
Éppezért nem képesek befogadni azt, amit mondok. Azt gondolják, az üzenetem is csak eggyel több kacat, ami már nem fér el az életükben.

Ez kábé olyan, mintha egy borzasztóan zsúfolt és poros szobának kellene énekelnem, ami elnyomja a hangom - igen nagy hatásfokkal, és nem rezdül össze a lényeg. Égi Szimfónia magnószalagon...

2.) Az emberek lusták. Változtatni magukon. Pedig ha tudnák, hogy mindez csak 1 pillanat műve: Megérteni és Cselekedni! Ezek az emberek nem akarnak akarni. Ördögcsomó. Nulla. Lehetetlen. Ezek az emberek Ti vagytok.

Kábé olyan, mintha kényelmesen ülnétek egy jó forró fürdőben, csak már több órája, ami már nem is olyan forró, hanem csonthideg, és ragaszkodva reszkettek egy koszos pocsolyában.


Éppen ezért erős szimbólumokkal jövök, hogy ezt nehéz legyen nem észrevenni. Erős kontrasztot alkalmazok, hogy itt a borús esős felhős időben ne csak egy fénymaszlagot lássatok, hanem inkább tudjátok meg a Fény Irányát! Mert bizony az nem mindenhonnan jön, mint ahogy az télen látszik, hanem k*rvára csak EGY Pontból!

Lássatok...
 

 

Éljetek EGYSZERŰEN, keressétek az IGAZSÁGOT, és SZERESSÉTEK az Emberiséget.
Ha megpróbáltok egyszerűbben élni, automatikusan közelebb kerültök Magatokhoz! Közelebb kerültök az Igazsághoz, ami ISVÁRA csak Egy Pontból Világít, és rájöttök az Emberiség, az Univerzum és Isten lényegére: Tökéletes Szeretet...
 

ÉLVEZET! <- ez az élet értelme. Célja pedig: az Az Egy Pont elérése, ahonnan már nincs hova tovább... fejlődni.

Érrrtitekk???

Addig fel se adjátok! Cél: a Felszabadulás! Hát nem?? Addig minden más próbálkozás Kudarc! Ezért Tevékenykedjetek Keményen a Világban, Egyetlen Nevével az Igazságnak! ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!

Ez a Cél, ezt tartsátok a fejetekben: ÓM NAMÁ SIVÁYA

Minden más elmúlik és lényegtelen. Ez A Valóság. Minden más elmúlik és lényegtelen...

ÓM NAMÁ SIVÁYA, mert megérdemled...

Always ÓM NAMÁ SIVÁYA, ez bizonyíték, nem ígéret! :)

Ha folyton ez van a fejetekben, valahogy minden sikerülni fog... Tökéletességet éreztek, nem pedig Hiányt. Amit be próbáltok pótolni, Tömködni a Feketelyukat, magatok és más emberek felé történő elvárásokkal!! Az nem Szeretet. EzAz! ;-)

1etek Spenót! Kezdjétek el!

Éljetek (Vele)...

ÓM NAMÁ SIVÁYA
(én ehhez Adom a nevem!)
Ajey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:20:06

Hát hogy, hát hogy?? Elkezded most: ÓmNamáSiváyÓmNamáSiváy, és folytatod egész nap...

Egyébként örülök, hogy páran már 'elkezdtétek'... Kövi lépésként tegyétek rendszeressé – mondjuk buszozás közben!

Más Nevei is vannak a Szeretetnek: ÓUramIrgalmazzUramIrgalmazz, ÓmNamóNaráyanáya, Muszlim imák, a Légzés hangja, a Figyelem figyelése... viszont perpillanat más nincs itthon, ez a legeffektívebb, úgyhogy ÓmNamáSssiváyát fox Enni! :-) www.youtube.com/watch?v=Y9GHkXP7WH4

Mi a Biblia szíve, lényege? Az Ima.
Mi a Védák központi mantrája? Óm Namá Siváya.

Sőt, úgy hallottam, Jézus távozása előtt egy titkos Hindi szótagot tanított a tanítványainak. Ámen.

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:22:39

Amúgy a 'perpillanat más nincs itthon' - ez tényleg igaz: Isten aspektusai közül csak Síva él itt a Földön, a többiek mind a mennyben vannak meglehetősen elérhetetlenül...

Meditálj napi kétszer, és minden vágyad kielégül.
Nem másokon próbálod behajtani, hogy aztán csalódj...
Napi 2x fél óra csak ÓM NAMÁ SIVÁYA csukott szemmel.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.17. 12:31:23

Lehet, h. nagyigényű lettem, az is lehet, h. csak türelmetlen az emberekkel szemben. De épp aznap találkoztam az 'igazival' – nem kérdezett, inkább elmélyülten hallgatott, vagy mesélt ő is a tapasztalataiból, amikről egyértelműen kiderült, h. ’kiválasztott’. Kölcsönösen érzékeltük egymás erős és nyugodt auráját.

Valóságosan látja a világot és benne az igazi értékeket és a kapcsolatokat! Küldetéstudata van. Képes megváltoztatni a világot. Igazi Véletlen Találka véletlenül aznap éjszaka, hogy panaszkodtam Ránk/Rátok, spontán 150 km-es random irányú könnyed esti kiruccanással. Kb. ilyeneket keresek Babaji segítségével.

És a Ti segítségetekkel!

arnold. 2008.12.17. 18:55:53

:) Nagyon Jó :)

aafonya 2008.12.18. 10:03:16

Om Hari, Om kari! :)

nem kell rájuk neheztelni. a lelkek alapvetően lusták, mert valahol mélyen tudják hogy az egész teremtett világ és sokszáz kalpa sokezer testetöltésnyi ideje áll a rendelkezésükre a megvilágosodáshoz. nincs is ezzel baj, ezér van ez az egész megnyilvánulás. csak magukat szívatják a folytonos visszajövögetéssel ebbe a szutyokba... de erre mindenki rájön 1x, aztán ha az utolsó zöldszemesostoros amőba is dzsívamuktivá konvertálódik, akkor kezdődik elölről az egész:) maha-lila jajjdejó

idővel úgyis megtalálják az említett szentháromságot: 1.Egyszerű életvitel-> ami majd elvezet az: 2. Az Abszolút igazság keresése -hez, ami pedig a: 3. Bhakti-hoz. nópara. DM idézettel: "it's just a question of time"

inkább ez a "szeretet ünnepe eza majáális", úgyhogy előre is kellemetes tudatosságteljes (lelki)békés karácsonyozást kévánnék a 3 wilág minden lakójának! és akkormár hadaggyak én is 1 kis rendhagyó ajándékot, ha szabad idéznem Gurumtól (Gurum-ból) talán a legszebb szútra-esszenciát. beszt of the (vagy from the) beszt, ámen:

"Amit teszel, amit eszel, amit áldozol, amit adsz, amiért vezekelsz, óh Kuntí fia, Nekem tett felajánlásként végezd."

"Így szabadulsz meg a tettek bilincsétől, melyek jó vagy rossz gyömölcsöt teremnek. Ha a lemondás jógájával fegyelmezed magad, megszabadulsz és hozzám érkezel."

"Nekem egyforma minden élő. Nem gyűlölök, nem szeretek. De akik áhítatos szeretettel tisztelnek, azok Velem vannak, és Én velük vagyok. "

"Legyen akár a legnagyobb gonosztevő, ha Engem szeret, mást nem imád, szentnek kell őt is tartani, mert a helyes utat járja."

"Hamarosan megtisztul, és az örök béke útjára lép. Hidd el Kuntí fia, az Én hívem nem vész el soha!"

tam aham bhajami

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:14:57

Igen, a reménysugár mindig ott van...

Csak napozni benne nem lehet! :(

:)))

Nekem TŰZ kell! Másnak más...

Heves Isteni Szeretet.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:22:29


A lényeg Most van,
ami az idővel kapcsolatos,
mind illúzió...

Nincs Más, Most Van! - Spenót

Itt az Idő, Most vagy Soha! ;) - A.J.Petőfi

"Ha most megtagadod a Harcot, elvesztél...
...de dönthetsz belátásod szerint!" - Krisna

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:44:14


Ezek voltak a szívem első impulzusai, bocsi, nem bántani akarok, hanem inspirálni, azzal, ami engem inspirál. Kedves Emberek! Köszi Arnold Áfonya, nagyon vasak vagytok! :)

Értem én, lassú víz partot mos... az Univerzumnak van ez a közös felhajtóereje, ami csodálatos. San lassú, de szép erőteljes.. ez a Sanatana Dharma. Minden vallás gyökere és célja. Az Óceán, amibe minden eggyé Olvad. A szeretet hevétől. Most még szép nagy jégcsap-egó jéghegyek vagyunk, csepegünk lassan... én égetem, és a koncentráció tüzére hányom magam folyamatosan. Éles kardot rántok a tudatlanságomra. Néha kiterjed másokra. Minez így van rendjén, minden tökéletes. Boldogságomban teszem ezt. Az erő megnyilvánul, hagyom és Élvezem... :)))

ÓmNamáSiváya!!!
Változzzz...
Ajey :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 14:55:23


Bházzeg, na most sem ezt akartam írni... :))) csak túl egyenesen, szívből jött.

Szááámííít??? Na majd élőben úgyis szó nélkül mexeretgetjük 1mást... ;)

:)))

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 15:00:52


Addig is mindenkinek sok boldogságot!!! :)

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!!

aafonya 2008.12.18. 15:00:56

ez mind így igaz, de sajnos már rég rá kellett döbbennem, hogy az embereket, a beépített védelmi mechanizmusuk miatt nem lehet erővel rávenni az Abszolút utáni keresésre, ez csak a saját belátásukon múlik... és az átlag zámbódzsíva csak akkor kap észbe ha már a körmére égett a gyertya...

de:

"Ahogy a tetteikhez ragaszkodó tudatlanok cselekesznek, úgy cselekedjék a bölcs is, de ragaszkodás nélkül, pusztán azért, hogy példát mutasson."

"Ne keltsen bizonytalanságot a tettükhöz ragaszkodó tudatlanokban, végezze minden tettét készséggel a tudó, de magát jógában fegyelmezve."

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 15:36:17


Köszönöm, ez tökéletessss!!! :)))
...azért látod, ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból! ;)

Nagyon örülök Neked, Áfonya! :-)

ÓM NAMÁ SIVÁYA

Ora @ Labora :-)

2008.12.18. 19:52 Ajey

Ora @ Labora!

Imádkozzál és Dolgozzál!

A Jövődért! És a JelenLétedért...

Ez a legmagasabb yóga!

 

Tevékenykedj keményen, önzetlenül küzdj, termelj, hiszen ez emelt ki az állati sorból is anno, amivel megnyerted az emberi testedet! Ugyanez fog kiemelni az emberi sorból is! A munka áldozat! A Munka Megváltás. Le kell dolgoznod a karmádat...

 

Fontos az, hogy milyen szellemben végzed a munkádat. Más az, aki a családjáért dolgozik keményen, meg más az, aki a testi vágyaiért. Különböző magasságú tudatossági szinteken tudsz dolgozni. Magasabb az, amikor magáért a munkáért és a tevékenység öröméért dolgozol, benne vagy a "flow"-ban. Ilyenkor már nem te tevékenykedsz, hanem szinte kívülálló passzív élvezője vagy az eseményeknek. Egy magasabb tudat nyilvánul meg a testeden keresztül, aki folyamatosan teremt. Benne vagy a jelenben, nem gondolkozol a jövőn, vagy húz vissza a múlt, bár tudatában vagy annak is. Csak nem érdekel, mert nem túl valóságos. A múltad is folyamatosan változik a mondjuk a memóriasejtjeid pusztulásával, vagy attól függően, kinek meséled vagy milyen szempontból és hangulatban. A jövő meg ugye nyitott. Azt a jelen teremti...

A jelenségvilág, ami téged körülvesz, illúzió minden szempontból. Múlékony, törékeny, változékony mint az időjárás. Az egész világ egy nagy élőlény, aminek részei vagyunk mi is. Az univerzum... Is csak egy kis része... Nevezzük el mondjuk Óm-nak. Neki sok-sok végtagja van, amivel egy egy univerzumban tevékenykedik (mint pl. emberiség), azt élvezi, teremti, vagy esetleg pusztítja, mert már nem kell neki. Soxép virágoskertje van. Namost lehet neked a tudatod a virágoké, egy darab halott kőé, vagy a kertészé, de az a legjobb, hogyha a legfelsőbb létezőé, az Élvezőé a tudatod! (A gonosz virágtolvaj nem pálya... :) Óm Namá Siváya! Ezt pont így tudod elérni. Miközben kertészként tevékenykedsz a virágtested jólétéért, az univerzum urának tudatával élvezheted mindezt, Egyben! Magát a Virágot, mint a gyönyörűszép életed, a kis Követ, ami a lábadnál hever, a Kertészt, élvezetes gondozó és oltalmazó tevékenysége közben, miközben süt a nap vagy esik az eső, (de akkor mondjuk éppen chai-t iszik a chai shopban, és kertészlányokkal ismerkedik)... Maga az Univerzum Urának Tudata az, aki mindezt teremti és élvezi, ezért Gyönyörrel, Tudással és Élvezettel teli! Sat Chit Ananda...


Bármit is teszel, ha közben ÓmNamáSiváyázol, előbb-utóbb eléred ezt az állapotot! Abban a pillanatban Te leszel a Kő, a Virág, a Kertész, és Ő! Én ezt a Nektárt megkóstoltam Hérakanban (kertészként is!)... miközben dolgozol, rájössz, hogy nem dolgozol: örökké szabadon és függetlenül Élvezed a Létet. Az Óm a Legfelsőbb Élvező Tudata, amiből a részek, végtagok és a szerepek kiáradnak, a Namá Siváya pedig megadja mindazt a tudást, ami elvezet Oda! De csak kemény munka árán... :-)

 

[Babaji a Virággal]


Ő márpedig rossz ember nem lehet...

 

Ora et Labora!

Imádkozzál és Dolgozzál!

A Jövődért! És a JelenLétedért...

Ez a legmagasabb yóga.

 

Tevékenykedj keményen, önzetlenül küzdj, termelj, hiszen ez emelt ki az állati sorból is anno, amivel megnyerted az emberi testedet! Ugyanez fog kiemelni az emberi sorból is! A munka áldozat! A Munka Megváltás. Le kell dolgoznod a karmádat...

 

Óm Namá Siváya


Ajey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

aafonya 2008.12.18. 20:13:08

Perfekt! Moksa for everyone, le a Mayával!

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.18. 20:53:05


ÓmNamáSiváYééééaaaa!!! :))))

Le a Lepellel! :-)

Yééézusss is ezt akarta, mint KarmaYógi :) meg A kis Buddha is... Karma Yogananda főleg :-) Nem kis erőfeszítésükbe került megvált(ozt)atni a világot!

"Jn 16 33 Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot." -Jézus

Moksát Karira Mindenkinek!

MahaMaya ki Jay!!!
Vivá la MahaKranti!! :)
Óm Namá Siváya!
;-)

đarage 2008.12.19. 17:33:53

Mukti meg nekemis mirőlvanxó?! :>
..próbálnék cellemeskedni, közben meg bolcsi karcsit kívánni minden halandó és örökkévaló, tudatos és gyarló természetű cimborámnak egyaránt! :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.20. 03:00:05

DrágaDarage! :)

Moksha = "Felszabadulás";

// Request to Yéézuska:

cout >> "Sarve Bhavantu Sukhina
Sarve Santu Niraamayaa
Sarve Bhadraani Pashyantu
Maa Kasbchid Dhukhbhag Bhavet.";

cout >> "May all be happy
May all be free from disease
May all realize what is good
May none be subject to misery."

// Reply from Yéézuska:

do {
KarmaYoga();
cout >> "OM NAMA SIVAYA";
} until Moksha;

Van olyan gyors a Te vasad, hogy lefut rajta a végtelen ciklus még ebben az életben?? :)

ne aggódj, Áfonyával kértünk Neked is Karira 1 úúújat! ;)

...éssztem tuti kapsz (a csöpp yó karmádér' is), merleértékelé$ van világvége miatt ,)

RU ready 4 da LIFE 2.0?

cout >> "Mission updated..."

-----------------
MATRIX TERMINATED
-----------------

Merry CHRIST ENERGY MASS! :)

Óm Namá Siváya!

đarage 2008.12.20. 10:52:42

Hát így már mindjárt világos!!! Hát miért nem egyből ezzel kezdted?! :D (még egy apró kényszerfeltételt megjegyeznék, csak a nagyobb kohézió miatt: Moksha == Mukti állítólag)

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.21. 12:18:21

Tökkkéééletesss... :)

Om purnamadah purnamidam
(This is Full, That is Full)
Purnatpurnamudachyate
(From perfection perfection comes)
Purnasya purnamadaya
(Take away perfection from perfection)
Purnamevavashisyate
(Perfection remains...)

Om shantih shantih shantih

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.21. 12:41:03


Satsanga satsanga után!!! :-)

Nagyon élvezem ezt! Már a harmadik napja, hogy folyamatosan, egész nap egyik csoportból a másikba keveredek, hogy az igazságról beszéljünk, hallgassunk! :)

Ilyenkor velünk van Babaji, Krisztián és Tolle.

Sokan vagyunk és igazán mélyek. Ilyen találkozáskor általában nem vitatkozunk, nincs miről. Nem panaszkodunk, nincs ott, aki panaszkodjon. Akkor mi marad?? Energiacsere... Tér... Szívhullámok... Csáy. :) Inspirált beszéd és csodálatos erejű belső felismerések! Amik megújítják az életünket.

(Most épp Áfonyáékhoz megyünk Csabbal meg Darázzsal :)

A Valóság közös felismerése... Szatszanga!

Kit érdekel???

:-)

aafonya 2008.12.22. 09:08:05

"Mukti meg nekemis" nekem leesett :]

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.24. 16:00:33

Gauri Shankar
Pitam Ashrama


Ez egy Igazi Közös Akarat-Tudat:

Asoxatszang alkalmával mondtátok - egymástól függetlenül - hogy páran szeretnétek önfenntartó közösségben élni. Ásramban! Én erre azt mondom, hogy zsír. Egyesüljünk, és üljünk össze ezen meditálni. Mivel ez az Új Föld egy lokális megnyilvánulási pontja már megjelent az elménkben, küldjünk neki energiát közös meditációval, és hozzuk le a Földre karmayógával. Hozzunk létre egy kis földi mennyországot! Mennyfalvacskát.
Ez nekem is a YóIsten utáni első vágyam, mert egyszerűen a yóistent ebben a szutyokban nem lehet megtalálni...
Közös erővel hozzunk létre egy kis szigetet ebben a materiális lecsóban! Készüljünk fel, meditáljunk rajta jó sokat, oldjuk fel a gátlásainkat és az alaptalan félelmeinket ezzel kapcsolatban. Az élet nem szenvedésre lett kitalálva! Küzdjünk meg Érte! :-)))

Live for Truth,
Live Simply,
Live Love!

;-)


Ne felejtsünk el mindannyian Megvilágosodást + Ásramot kérni a Yézuskától! ;)

A fenti cím egy gyönyörű Mantra, ami ezt jelenti: Brilliant Joyous, Energy Spot Ashram. Élvezetes, Ragyogó Energia Ásram-Sziget. Meditálj Ezen!

Boldog Karit,
Óm Namá Siváya!
Ajey

Om Kari :-)

2008.12.25. 21:17 Ajey

:-)
Omkar, Óm Kari!

 

Krisztus küldetésének célját úgy határozhatjuk meg, mint egy új tudatküszöb vagy tudatintenzitás bevezetését az emberiség számára. Az a magasabb tudatszint és felfokozott lelkiismeret azonban, melyet Krisztus hozott a Földre, kevés kivételtől eltekintve mind a mai napig túl sok volt az emberiségnek. Krisztus tisztában volt vele, hogy ez lesz a helyzet: Azt mondotta, ő nem azért jött, hogy békességet hozzon, hanem hogy fegyvert - nem egyesíteni jött, hanem megosztani.

A világ avatárjai olyan frekvenciaátalakítók, akik megkövetelik az elme feszültségét.

- Daniel Pinchbeck: 2012 (A Tollaskígyó Visszatér)

 

 

 


Aztán jött a pillanat - ami oly nagyra nőtt - mikor először megláttam Shrí Babaji-t. Ültem az ásramban, egy csapat nyugatival, mikoris egy hosszú várakozás után Ő kijött, hogy találkozzon velünk. A belső zűrzavarom az első találkozáskor csak úgy írható le, mint egy pszihés földrengés. Amire még emlékszem, a szavak, amiket újra és újra ismételtem magamnak: "Ez igaz - Ő az Isten". Úgy éreztem, mindent tudok és értek, anélkül hogy bármi fogalmam lett volna arról, mi az, amit értek. Jobban nem tudtam megmagyarázni, mit jelent Ő, mint Isten, mivel magamat ateistának tartottam. Mindazonáltal biztosan éreztem azt, hogy maga Az Isten lába előtt ülök, aki emberi testet öltött.

 

Babaji beszéde:
1981 DECEMBER 24

Bhole Baba ki jai!

Az üzenet mindannyiótok számára az, hogy a legfontosabb dolog a világon a humanitariánizmus, vagy humanizmus. Ezért fel kell áldoznunk minden kényelmünket. Ne  saját magadra vagy a kényelmedre gondolj, hanem a többiekére. Ez a nagy humanitariánus alapelv.

Bármely városban mindig található egy központi hely; minden út befelé a városba vagy kifelé a városból ahhoz a központi helyhez vezet. Hasonlóan, minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten; épp ezért bármely vallás követésével végül el fogod érni Istent.

A múltban az emberiség és a humanitariánizmus veszélyben volt. Manapság ugyanez a szituáció bukkant fel. Ezért van az, hogy Isten Maga eljött, hogy átadja nektek üzenetét a humanitariánizmusról és megvédjen titeket egy mantrán keresztül - az univerzális "Óm Namá Siváy" mantrával, ami mostanra már az egész földön elterjedt.

Ahogy tudod, az egész világon fegyvergyárak vannak amik azért létesülnek és halmozódnak fel, hogy az embereket elpusztítsák, vagy kárt okozzanak az emberiségnek. Hasonlóan, Bhagwan Herakhan Vishwa Mahadham is egy hatalmas gyár, amely egyetlen elemet állított elő - az Óm Namá Siváyát. Az Óm Namá Siváya energiája elpusztítja az összes ellentétes energiáját a hidrogén- és atombombáknak, és megvéd téged.

Bizonyítékok vannak az írásokban, hogy egy nagy Gautam Rishi volt az, aki megalkotta az atomenergiát és egyértelműen kimondta, hogy az egyetlen dolog, ami le tudja gyűzni az atom energiát vagy a hidrogén energiát, az az Óm Namá Siváya mantra maga.

Ma mindnyájan a világ különböző pontjairól jöttetek. Mindannyiótokat szeretettel köszöntünk; továbbá, mindenkinek gratulálunk a látogatásért és Bhagwan Herakhan áldásának elfogadásáért. A jövőben továbbra is jöjjetek nagy számban, hogy a világ elfogadhassa a sanatana dharmát és az Óm Namá Siváy mantrát, ami a sanatana dharma eredete.

Bhole Baba ki Jai!

 

1981 DECEMBER 25

Shastriji Beszéde Babaji-ról

A föld teremtésének kezdete óta Isten mindig eljött, hogy lássa és védelmezze az Ő kertjét az univerzumban. Megjelenik időről időre, hogy kigyomlálja a gazt és vezesse a híveket és minden jó embert a helyes vonalon.
Jelen pillanatban Isten Maga manifesztálódott ebben az univerzumban, hogy lássa az emberi faj kertjét. A Védák és az Upanisadok ismételten kijelentették, hogy ez az Úr Síva az egyetlen Isten; Ő a Teremtője, Pusztítója és Védelmezője az univerzumnak. Erre lett felhívva mindenkinek a figyelme, mióta Isten Emberi formában alakot öltött.

Mindenekelőtt elmondom nektek, hogy a prófécia India jövőjére nézve beteljesedett. India mostanra önellátóvá vált a gabonatermelést tekintve. Ezen kívül Babaji sok szociális munkát indított be - ingyenes étel- és ruhaosztást, gyógyszertárakat és működő iskolákat illetve templomokat. Ő vezeti a hívőket a megfelelő úton, hogy felismerjék Istennel való egységüket, miközben védelmezi őket. Mesélt az érkező szerencsétlenségről és pusztulásról, és arról, hogyan mentse meg magát az ember ezektől a gyorsan elkövetkező időktől.

Isten emberi formájú megjelenése előtt mindenki tudta, hogy India szenved. Az indiai kormány folyamatosan kért, sőt táplálékot könyörgött minden országtól, és a táplálékot importálta. Az Ő megjelenésétől kezdve Babaji 147 yagnát (szent tűz ünnepség és rituálé) hajtott végre India sok tartományában, és ez megáldotta az országot és a világot.

Brahma, Vishnu és Mahesh különböző formái közt, amik megjelentek, Babaji az emberi formában most itt van velünk. Ez a mi hatalmas szerencsénk, hogy láthatjuk Istent emberi képében, és élvezzünk mindent, amit nekünk ad. Ő tanít nekünk Igazságot, Egyszerűséget és Szeretetet és hogy hogyan kellene viselkednünk egymással; hogyan szeressünk és hogyan osszuk meg az ételünket és minden dolgunkat egymással.

Bármikor, ha Isten emberi formában inkarnálódik, látjuk, hogy a kaszt- és hitrendszer kérdése nem merül fel. Mindenki tudja, hogy a guruk és a szentek elindították az önmaguk vallását és ezért gondolati elválasztóvonalakat és különálló szektákat teremtettek.
Ezen csoportok közt nem volt egység; mindenki féltékeny volt a másikra.

Most Bhagwan [Szeretettünk] minden vallást egyesített. Ez helyet ad minden kasztnak és hitnek, mint egy család. Minden vallás eggyé vált ebben az Igazság, Egyszerűség és Szeretet alapelvben. Emberek jönnek minden hitből és vallásból az Ő Lótusz lábaihoz. A világ minden sarkából jönnek az emberek ide élni és dolgozni mint egy család. Ez a végső bizonyítéka annak, amit Ő elindított.

Ez Isten igazi visszaigazolása; bármikor ha jön, Ő egyesít minden vallást a földön egy vallássá. Megalkotta a Hérakan Szamádzs-t, hogy helyt adjon Keresztényeknek, Buddhistáknak, Szikheknek, Hinduknak, stb., egy családban. Látjuk, hogy Isten valóságai Shrí Babaji-ban léteznek.

Ez a nap egy igencsak fontos és csodálatos nap, ahogy itt ünnepeljük Karácsonyt egy univerzális módon. Az emberiség történelmében ez az első alkalom, hogy Krisztus születését ilyen módon ünneplik.

Most összegyűltünk itt egy nagyon fontos helyen. (Ez a beszéd egy kilenc templomnak helyt adó meredek hegyoldalból kivájt téren lett megtartva, ahol egy nagy kert, pajta és több ház is van, és egy hatalmas nyílt tér, amin egy sátort húztak fel a Karácsonyi ünnepségeknek.) Egy időben itt csak súlyos sziklák voltak sok vad bokorral; a hely alkalmatlan volt élőhely számára; még a vad madarak sem tudtak itt megélni. Mostanra ami itt megépült az a világ minden szegletéből érkező emberek közös eredménye. Keményen dolgoztak; kiontották itt a vérüket; ez itt mind a nehéz munkájuk gyümölcse. Ők alakították ezt a helyet kényelmessé, és mindezt Babaji áldásának köszönhetően. Az Ő áldásával tehették kényelmessé ezt a helyet gyorsan és egyszerűen.

Babaji mindig itt volt és a munka az Ő jelenlétében zajlott, forró napsütés, eső és hideg szél ellenére. Egy olyan Istent akartok, Aki Maga vett részt a munkában a munkásokkal és Aki Maga néha munkásként is dolgozott, és megmutatta a munkásoknak, hogyan kell ásni, vágni és eltávolítani a sziklákat. Ő Maga mutatta ezt meg nekünk. Most eljött az idő, hogy mutassuk az Utat a többieknek; hogyan végezzenek kemény munkát, nem itt ülve körbe, elfoglalva az Ő helyét és utasításokat osztogatva, hanem részt venni mindenben.

Babaji elindított minden fajta szociális munkát - gyógyszertárakat, oktatási intézményeket, ruha osztó csatornákat és a szegények etetését. Pénzt adott lovak vásárlására, tehenekre, és munkahelyeket hozott létre. Nem csak itt végezte ezt a munkát, hanem egész Indiára kivetítve.
Egy nagyon nagy ásram van Vapiban, Gujaratban, ahol Babaji elindított egy tejfarmot és egy állatkórházat, iskolákat, és egyéb szociális tevékenységeket. Ásramok vannak Biharban, Rajastanban, Madhyában, Pradeshben, Assamban, Madhuvanban (Mathura), Brindavanban, Patnában, stb. Mindenhol folynak az Ő szociális tevékenységei.

Egyszer Parvati megkérdezte az Úr Sívát, a férjét: "Minden kor emberei számára jó munkát végeztél, de én féltem az embereket a Káli Yúgában; hogy fogják ők megvédeni magukat?" Erre az Úr Síva ezt felelte Parvatinak: "Meg fogok jelenni a Káli Yúgában és Teremteni fogok egy új államot, egy új vallási központot - egy legfontosabb helyet, ahol élni fogok és meghonosítom oda az összes Istenteket.

Az összes külföldi és látogató akik ide jöttek, a nagy rishik és munik leszármazottai. Tanulnunk kellene tőlük; az önfeláldozásukból, a hitükből, a felelős munkájukból, mindezen dolgokat le kellene másolnunk - ahogyan végzik itt a kötelességüket, fizikálisan, mentálisan és finansziálisan. Mindezekben a dolgokban ők segítséget nyújtanak.

Sok külföldi, akik ide jöttek, keresői voltak egy nagy Sadgurunak (Legfelsőbb Guru). Sokan másoknak látomásai voltak vagy álmai Babaji-ról a saját országaikban, és aztán ide jöttek, hogy válaszoljanak az Ő hívására. Keményen dolgoztak és szép munkát végeztek. Babajit egyáltalán nem vonzzák vagy kísértik az anyagi dolgok. Bármilyen drága ruhákat hozzanak is neki a hívei, felveszi, majd fogja és továbbadja a híveknek. Minden amit tesz, az a javítására és javulására szolgál mindennek. Ezt mi látjuk naponta. Amennyi étellel kínálják, vajmi keveset eszik. Nagyon egyszerű rizst eszik, gabonát nem, és csak egy kis gyümölcsöt. De Ő lakomáztat minket reggeltől éjszakáig. Bármit kap, semmit sem raktároz el. Ezt te láthatod; és ez a része az Ő isteni minőségű valóságának.
Mi képtelenek vagyunk megérteni Babaji isteni játékait. Emberi lényekként nem érthetjük Őt. Ő azért jött, hogy adjon nekünk, de mi nem vagyunk megfelelőek a fogadáshoz. Először fel kell készíteni magunkat, hogy fogadni tudjunk, aztán közel ülhetünk Hozzá és megérthetjük Őt.

A megjelenése óta Ő a legfontosabb dolgokat indította el. Először a yagnát (szent tűz rituálé/ünnepség); másodjára az Óm Namá Siváya recitálását; harmadjára a Sanatan Dharmát, ami az a vallás, ami az Univerzum keletkezésével jött: Ő újra alapította azt és tanít minket, hogyan kövessük. Negyedjére, Ő mindig ruhákat ad a rászorultaknak és gyógyszereket a betegeknek.

Látjuk ahogy Isten, emberi formában, az idők kezdetétől, a Teremtéstől a 
Káli Yúgáig megjelenik ebben az univerzumban az emberiség javára. Ez nem egy új Isten; Ő a Legfelsőbb Isten és ez az Ő isteni színjátéka hogy időről időre megjelenik, ahogy az idők és a feltételek megkívánják. Isten mindig is egy új születést biztosított minden teremtmény és cselekedet számára az univerzumban.

Isten most megáld minden hívőt a Karácsony csodálatos alkalmán. Minden vágyad be fog teljesedni és a szívedbe kéne fogadnod minden Prasadot (áldott ajándékai az Úrnak) és virágfüzéreket amiket adott; és folytatnod a recitálását az Óm Namá Siváyának annyit amennyit csak tudod.
Maga Isten mondja, hogy a tevékenység az igazi kötelesség. Az aki úgy él mint egy tétlen, egy halott ember. Ő nem szereti az olyan embereket. Ő azt mondja, az embernek a leginkább kötelességtudónak kéne lennie; keményen kéne dolgoznia ebben az életben, hogy aztán sikeres legyen.

Az az ember, aki nem csinál valami féle konstruktív munkát, olyan, mint egy halott ember. Az új királyság már nagyon közeleg. Amikor az új királyság létre lesz hozva, csak az az ember éli túl, aki dolgozik. Miközben dolgozol, állandóan ismételned kéne a mantrádat amit választasz; mindig ismételned kéne a mantrád.
Az jövő pusztulás egy olyan fajta módon fog bekövetkezni, hogy csak az az ember, aki valamilyen fajta karmát végez, valami munkát, csak az élheti túl. Az embernek nem szabadna elveszítenie a bátorságát; midig szórakoztatónak kell lennie, próbálnia valamivel többet tenni, mint amit tesz.
Valaki talán vitatkozhatna, hogy amikor pusztítás megy végbe, minek kéne dolgoznia? Minek kéne nekem bármi karmát végeznem? De az nem helyes. Az embernek dolgoznia kell az utolsó lehetletéig. A tétlenség mindig elkerülendő kéne legyen.

Babaji szereti az emberi lényeket. A humanitariánus munka mindannyiónk által végzendő tevékenység. Azt, aki követi ezt, és a humanitariánus szabályokat mindig észben tartja, mindenki fogja szeretni és túlélheti mindezt a pusztítást és boldog maradhat. Az embernek meg kell próbálnia ezeket a humanitariánus elveket mindenkihez eljuttatnia, akiknél ez hiányzik.
Mit értünk humanitariánus szabályokon és emberiségen? Babaji azt mondja, az embernek nem szabad gyűlöletet éreznie senki iránt sem; meg kell próbálni nem veszni hagyni másokat; próbálni másokat segíteni; megpróbálni mindenkit szeretni.
Ebben az új királyságban mindenkinek jónak kéne lennie. Babaji mindannyiótoktól elvárja ezt. Tanítsd ezt másoknak, ne csak a körülötted lévőknek, de más országokban is, az egész világon - bármerre mész, meg kell próbálni gyakorlatba ültetni.
Babaji megköszöni mindenkinek, hogy voltak ilyen bátrak idejönni és ezt a munkát végezni.

Mindannyiótoknak hálás ezért.

 

 

 

Hát ez van, Fényesebb a láncnál a kard...
A Mexületetlen ezért Született...
A Halhatatlan ezért Halt meg...
Könnyekkel a Kereszten...
Szívhasadással Valentinnapon...
...Ő így szokott fogalmazni.

Várjuxületésed 2011-ben is!!! :)

és Boldog Karit addig is...

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

ÓM NAMÁ SIVÁYA...

Ajey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.28. 07:51:42

Soxeretettel Kari,
és a nagy forgalom alkalmából: kibővítettem a "CyberAshramot"! :)

Egy Babaji Fóóórummal! :-)

Nézzétek: forum.origo.hu/topik.jsp?id=234270

Na ide mostmár soxálú, szélessávú beszélgetések is elférnek, próbáljuk ki és használjuxeretettel... :)

Óm Namá Siváy,
Ajey

MahaMaya 2009 - MahaKranti 2012 :-)

2008.12.28. 00:01 Ajey

2009 ki Jay!

MahaMaya (:) MahaKranti

2012 ki Jay!

 

 B

*Quantum Apocalipse! It's all illusion...
 Ú
*MahaMaya ki Jay! It's all illusion...

É

*A Nagy Kerék áll és lángol, Nataraja benne táncol... :)
 K

*DON'T PANIC! ...az Óm Namá Siváy atomtámadás ellen is véd! ;)


  !

*Vihar-Előtti-Csend meditáció...

 

Hát BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, kedves Élőlények! :)))
 

Meg hogy fogyasszátok soxeretettel a fenti vidiket. Kábé egyszerre! Rohanó világban élünk hiszen, nem? :) HádDe. Vagy rohaDó?? :))) Hát Ki / milyenben... :-)

Pihenjünk le itt '1 kicsit talán azért mégis legalább csak annyira', hogy ugye felfigyeljünk Maya, a Kozmikus Illúzió Igazságtalan Igazságosságának fenti arcaira! Sok van neki... És ezek még csak nem is arcok, hanem fátylak! :))) De biztos, ami biztos: 2012-ben lehullik a lepel, és megtudjuk, kit s mint lep el... Kit nem?? :-) Egyek vagyunk, hát nem? Dehh... :))) Ezt már Tudományos Tóbijás is kiderítette (az első vidiben, ha yól figyeltél! ;)

GOD is ONE, His forms are many...

A Legnagyobb Arc viszont lenéz hozzánk 2011-ben, hogy elvigyen minket a Legnagyobb Bulira!!!

Nagy durranás lesz... igazi Hangrobbanás! :)
 
Bejelentik ugyanis a Világvégét! Égi Tűzszekereken, meg Harsonákon, ahogy a mellékelt illusztrációk is mutatják; megnyílik a Föld (amelyet akkorra már min. 1000-szeresen is el tudunk pusztítani), meg lesz minden. Belecsúsznak azok, akiknek bele kell csúszniuk, a többiek meg döbbenten örülnek, meg őrülnek meg + világosodnak..! :)
 
Bocsánatot kívánok a gyenge idegzetűeknek, de mondjuk ők ne nézzenek valóságshokkt! ;) Vagy majd máskor máskor szülessenek! :) A szokásos becsukomaszemem verzijó itt sajnos ezúttal nem fog működni, mert könnyen átvilágít rajta az atom. ,-)
 
Meg nem akarok itt érzéketlenül po(n)fatlankodni (szerintem a Mayák elszámolgatták magukat 1 évvel ;), lényegalényeg: egyszer kábé mindenki meghal (kábé jó egyszerre), a többiek meg-menekülnek... :) Ha még most esetleg úgy határozol, hogy elkárhozol, vagy hogy a jó oldalra állsz-e, magyarul jobboldali leszel, vagy felvilágosult, tudod, kire kell szavaznod a legközelebbi országviláxavazáskor... ;) ne politikusra!
 
Így ha a menekülő osztagban kívánsz esetleg részt venni, sajnos akkor sem védi meg a csillogó kis szemeidet semmi sem a Jóisten Igazságának Fényétől (ami még Arjunát, az eggyel ezelőtti hasonló balhé világának legkeményebb emberét is jól megzavarintotta)... Sajnos hál'Istennek szembe kell nézni ezzel a vakító valósággal. Nem hiába van rajta heggesztőfátyol! Te tetted rá. :) Csak már ezt se bírod (be)látni... ;) Magyarul ígyis-úgyis meg kell világosodnod ezek felől, hiszen erről szól ez a yókis Dimenzióváltás! :) Ki kell jönnünk a pinyóból, nincs mese...!
 
:-)
 
Ha már most gyakorlod a Fénybe nézést, akkor nem lesz semmi probléma!
 
"Meglehet, hogy az Apokalipszis túlélésének egyetlen módja az, ha először saját lényedben mégy keresztül rajta."
- Daniel Pinchbeck: 2012: A Tollaskígyó visszatér

Ha tudná, mekkora világrengető igazságot szórt itt el, hihhetetlen ez a bettyárcsávó Dániel...! :-))) Nem baj, hagy besszellerkedjen csak!

Hiszen ennek az üzinek minden emberhez el kell jutnia, hogy a lehető legtöbben tudjuk megoldani a békés MahaKrantit.
 
Fölösleges most világméretű riadalmat színlelnünk, hiszen ez az üzi már '72 óta ki van tűzve a Himalájában! Egy fán. Sőt, már a Galaxis Útikaller is megmondta!!! :-)))
 
Csak röhögtünk rajta.
 
Világ Vége lesz! :-)
 
(Látod, röhöx most is...)
 
Aztán meg ÚjVilág Kezdete!!! :) Meg kell építeni a bekötőutat! Málenkij Robot. Karma Yóga! :-) ÓM NAMÁ SIVÁYA!!! :)))
 
 

...Na felhúzza velem valaki itt az Atomvédő Ásramot??? :)

 
Lássatok!!!!
 
Boldog Új ÉLET Kívánok!!!
 
Óm Namá Siváááyya!
Ajey (kiii Jay! ;)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2008.12.28. 05:53:49

Na hívjuk össze a VilágVégeVálság-Stábot! Karira csappintottam is 1 yókis fórumot össze, most jól jön:

Jelenkezzetek ide!!!:
forum.origo.hu/csoport/csoport.jsp?id=4605

Márakixeretnének a leccsó, ócska, égő egó-legó-légó-pinyóból kikászálódani; és egy tisztább, függetlenebb, biztonságosabb érzést nyújtó, Spirituális Szadhánát gyakorló Ásram tagjai lenni!

Ami legalább annyira komoly, mint ez az egész nagy kozmikus vicc. Sose feledd, hogy Isten nem kegyetlenkedik Veled, csak yó a humorérzéke. :) Ezért kell felkészülnünk.

Óm Namá Siváy
Ajey

OM the High Way... :-)

2009.01.03. 13:48 Ajey

Úttörő 2008 > Útépítő 2009!

 

ONE is the Way, His forms are many!

"Én vagyok az Út és az Élet!"

Ezen kívül minden Romba vezet.


Induljunk ki ebből:

 

Levedlettük 2008-at...

A társadalom és a test régi évét.

A test (és az egó) az, ami az állandó változásból csak az állandóságot kívánja megragadni.

Ezért szenved örökké.

Fél, hogy mi lesz holnap, és az új évben. (Vagy inkább, hogy mi nem lesz...)

Az Újévben ezt társadalmilag le kell dolgoznunk.
 

Gondoljunk erre:Ezt éreztem meg 2009-re...

Mi NEM kéne?

 • kapkodó, késégbeesett és reménytelenül küzdő stresszideges munka
 • lustaság, tunyaság, ébredésre képtelenség, mozdulatlanság, halottság
 • és az ebből fakadó véget nem érő szenvedés és aggodalom


Mi kéne?

 • masszív tömbmunka, mindenki tudja, mit kell tennie, megfelelő szellemben és elhatározással, végtelen erőt adó mantrával
 • masszív mennyiségben felszabaduló energia, értelem és sugárzó életkedv
   
 • "Istentudatosság-sejtés"


Csak ez éltessen minket:
Idén Legyetek Lótuszok!
A Lótusz az ideális test és lélek természetben megtalálható mintapéldája:

 1. Mocsárban születik, a legalján...
 2. Nem kap fényt a növekedéshez, ezért elkezdi Szűrni a vizet...
 3. Fény hatására egyre jobban kezd fejlődni...
 4. Élete végére megvilágosodik a Kristálytiszta vízfelszínen...
 5. Kivirágzik a levegőn...
 6. Magokat hagy és Tanúságot...
 7. Elpusztul...

Karma Yóga :)
 

Beszélgessünk erről:

 

A csúnya hernyólárva meg annyit meditál, és dolgozik belül, hogy végül szépen elrepül...


Döntsd el, hogyan szeretnél élni: Hernyó, vagy Pillangó?


Éld a 3 Alapelvet: Igazság, Egyszerűség, Szeretet!


Oldjuk fel magunkat ebben:

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA

 


 

Óm, Nagyon jó kis közösség gyűlt itt össze! :)

Mióta itthon vagyok, folyamatosan újra és újra talizunk. Ti meg újra és újra megleptek, hogy mennyire fejlődünk! :) Én ennek nagyon örülök, és borzasztóan hálás vagyok Nektek!

Legutóbb a fenti műsor volt a téma, + film meg mantraolvasás; nadehát ezeken túl a közös tapasztalás mindennél többet ér!!!

Javaslom, hogy tartsuk meg a jószokásunkat és a kapcsolatunkat, sőt fogjunk össze! Egynél több dolog egyesítése az igazi Kriya Yóga, és rettentő sok energia rejlik benne. Emelkedjen fel az energiánk, és a tudatosságunk új szintekre! :)

Találkozzunk rendszeresen, és teremtsük meg a 2012-kompatibilis közösségünket, közös erőnkből! :-)

Benne vagytok??? :)))

Aki ráér "Szaccangára" jövőhét végén, az dobjon ide egy Komment! --->

ÓM NAMÁ SIVÁYA
Ajey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.03. 19:27:22


Induljunk ki mindig a Világ jelenlegi helyzetéből!

Gondoljunk mindig a Világvége egyetlen lehetséges elkerülésére!

Éltessen mindig a Yóisten Munkáló energiája!

Beszéljünk mindig a Teremtés csodájáról!

Oldódjunk fel mindig Meditációban!


Ezeket kívánom Magunknak 2009-re! :))) Építsük ki ezeket a szokásokat közösen!

Fórum: forum.origo.hu/topik.jsp?id=234270

Ajey

dalmady 2009.01.09. 13:11:15

"Az Önvaló minden.
Ha a világ gondolatába kapaszkodunk (mégha megmentő szándékkal is), elveszünk benne (idő).
Ha "visszatérünk" a mindig jelen Levő (időtlen) egységünkbe (ami sosem vált külön), s megmaradunk benne, a Világ is feloldódik, az ő "problémáival"."

dalmady 2009.01.09. 13:32:15

www.onvalo.blog.hu
Testvér oldal, írhat bárki (nem csak verset)!
www.arunachala.hu
Itt SZat szanga azoknak, aki a legrövidebb utat keresik "Önmagukhoz"/Forrásukhoz/Istenhez.
Béke Velünk!:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.10. 18:57:58

Cső, Csabi! :-)

Az Önvaló Minden, a Mantra az Isten.
Értem, amitől óvsz, és csak hogy mindannyióxámára egyhegyű legyen:
1. Ne a világ gondolatába kapaszkodjunk, hanem a Mantrába.
2. A világ és a környezetünk problémája a mi problémánk. Ne legyünk közönyösek.
3. A félelem a világ problémáitól és a tétlenség nem pálya.

Se Jézus, se Buddha, se Maharshi nem azért jött, hogy ne segítsen. Kövessük Őket.
A tudás kardját adták, nem a tétlenség láncát.

Tevékenykedj a Jóságban: Mantrával a fejedben az Önvalóra emlékezve.

EGYetértünk?? :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.10. 19:21:28

Csaaaab!!! :-)

Te jársz arra a szatszangára rendszeresen? Ha nem, mondjuk mi talizhatnánk hetente. Azért mégis jobb egy élő-viruló-pezsgő-szeretetfürdő szerintem... :))


WOW, Tetszetős Bruder-oldal!!! :-)

Sankara Esszencia * 2008.11.02. 01:22
"Isten a valóság.
A Világ nem valóság.
A Világ Isten."

..és mégis túl van rajta!
dizzizda big Líla!!! :)))

Szerintem fókuszáljunk 1 saját KÖZÖS Fórumba!!!
Valaki megcsinálja?? :))

( 1024 Mantra a jutalma! ;)

dalmady 2009.01.15. 08:42:35

Sankó, nem helytelenítettem senkit és semmit csak hozzátettem egy kommen/tárt vagy /tet:)
Ahogy most is idézve:
"Egyetlen szál virág, az egész világ":)

A Szat szangon eddig 2x voltam, és jó közösség.
Segít kilépni a fejedből. (Mint városi mondom a városinak, vagy inkább világi/í:D.

EZ jó fórum, baráti..
De jó ide írogatni, jóttesz a közléleknek:)

Hogy legyen dharmája is a csattanónak:
(Hallottam is és tapasz is)
-"Onnan tudhatod hogy már Önvaló(d) teljességében Létezel (bár azon kívül nincs is Lét, mind1), ha már senkit nem látsz magad körül ettől (magadtól) különállónak. Mindenkiben buddhát látni vagy az önvalót (nem vetítve, világ legtermészetesebb dolgaként, mert azis:D)
A világért csak a test tudatú elme aggódik, mert az önvaló becsességét (csakis) ebbe vetíti ki.
Ennyi a maya. Na ja:)
Amúgy advenced írom Neked: a 3as út (karma-tett, Dhjáni-Vagyokság, Bhakti Isten imádása)
Közül a legközvetlenebbnek az utsó kettőt mondják, mert ezeket már nem köti okság, csak az odaadás.
A karmi jógánál még fennál a rangsorolás (és vagyok a cselekvő) veszélye.
De pont ennek a 3 nak van 3 példája akik tökéletességgel voltak ezekben:
Rámakrishna (Dhjá!), Maharsi(Bhaa!), és Gandhi(Karmi).
Nem mondtam újjat, de jól esett:)
Om tat szat!

dalmady 2009.01.15. 08:52:04

Javítok:)
A karmi jógánál még fennál a rangsorolás (én vagyok a cselekvő-elmecímke) veszélye.
Ja és lemondani valóban nem a cselekvésről kell, csakis a cselekvőnek gondoltról, cselekvéssé válni...Abszurd de télleg exű, túl 1xű, ezé kő gyakoróni..Meg mantrázni.Odaadással...
Vagy csak odaadódni, ahol mindig is vagy, right here right NOW:)

dalmady 2009.01.15. 08:56:53

Hehe és Rámakristályt és Magyarsit összekevertem , mind1, az ő szintjükön nincs se bhakti se dhjáni CSak az Egy:)
Sok beszédnek sok az alja.

Eszembe jutott egy zenes történet erről:
3an ültek ki bír tovább csendben maradni, az egyik tüsszentett, a másik rávágta vesztettél!
A harmadik hehe: én nyertem!
Csattanóként a 3ik:Nemmerén..
Valahogy így van:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.15. 15:11:15

Drága Buddha Barátom! :)
Már benned már látom, eskü :)))

A soxép teremtő gondolatvirágra áldozatképp legyen válasz a következő bejegyzésben jelenlévő soxép virágteremtő gondolat-felajánlás...

Nagyon jó kis magvas témákat érintünk, pont erre vágytam. Kedves a Jóisten, hogy így beteljesíti vágyaink! :)

Nem tudunk nem vágyni nem tenni. Ez máris egyfajta tevékenység, amit itt végzünk: Őróla beszélgetünk. Bhakti * Dhyana * Karma Yóga... :) Ez az Ő vágya :) Engedjük, hogy tegye a dolgát!

:-)

dalmady 2009.01.16. 03:58:34

A realitáshoz hozzátartozik hogy nem név és nem forma.(De "idő" nagyrészében még annak találom magam).
Nem bucu (nem-budha, a kínaiak írásjelébe a buddha egyszerre pozitív és negatív állítás, azt jelenti EMBER és hogy NEM, ezt a 2őt egyszerre:). Szavakkal többet minek, és nem is lehet).
ELtévedt (eltévedt??:) buddhák vagyunk, a most a felismerésünk, ez a létünk, ez az örömünk,nem a valami és nem a semmi, nem a valaki és nem a "senki", létező egy van csak, s e létező burka a maya, mért mondjuk hát hogy ez az ember "baja":)
Na költői vótam?:)
EGy klippentyű érdekes filozófiai programnyelven búcsúként:
What's the point of waiting
For life to come
I could go further
And no one's surprised
Your plans collapse, run off or fall apart...

www.youtube.com/watch?v=LGBDzxIPd_U

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.18. 20:21:43

@xaby: Ódejó, nem is tudtam... :) Csak azt, h. szanszkritül a Buddhi = Értelem.

Babaji azt jelenti: Emberke :) Aki Bűntelen. Ez is lehetetlen. :) Nem létezik, csak az Isten! :-)

Óm Mani Padme Hum

Óm Namá Siváya :)

dalmady 2009.01.20. 18:08:06

Özsííír:)
www.banksy.co.uk/
Jó kis grafitik vannak ehun, kikezdi a buddhi-t:)

TOP HIT :-)

2009.01.12. 01:59 Ajey

 

 

BABAJI.HU


Univerzális Internet Ashram

 

TOP HIT :)

SanKranti

A Nap megkezdi északi pályáját!

Január 14-én a Nap egyik csillagjegyből a másikba megy (Sagittarius -> Capricorn), mi meg Grátzba, egy Babaji Ásramba! :) Ezt SanKranti-nak hívják, szent változásnak. Új energiaerővonalak érnek minket, amik másképp pörgetik szívünket, elménket. Gondolatainkat, érzéseinket. Meg persze atomjainkat. Sose feledd, hogy te egy kedves kis atomhalmaz vagy... :) Az Univerzumnak egy csöpp része, Te pedig Az! Mindkettő TE, és mind2 a-val kezdődik és z-re végződik! ;) Az egód vagy te, Te pedig IsTen vagy. Már megint elszálltam... :-)

 

Na akkor most megint a földről, aztán a Földről, majd a Föl-ről, svégül Föntről...


Már többen összegyűltünk itt, akik cseppet terhesnek találják a zanyagot... Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar. Túl sokan vannak, akik Nem-Tudni Akarnak, és a fejüket az Anyagba nyomják, mint valamelyik kedves kis állat... Vannak, akik rémülten látnak; és vannak, akik vakok, mint az éjszaka: hozzájuk képest az egyiptomi sötétség atomvillanás. :) A reményvesztettek is ugyanolyan rosszak... Szépen lassan elönt minket a sötétség...? Ha hagyjuk! Ne hagyjuk!!! :)

Magyar

Nemzeti

Ásramot

!!!
 

Petőfi reinkarnációja is ezt mondaná... ;-))) Én viszont, mint P.S. 2.0, inkább ezt:

Magyar - NemzetKözi Ásramot!

Sőt, inkább: Magyar-Nemzetközi-CSILLAGKÖZI Ásramot!
(még esetleg BuddhaPest, III.ker. ÓBuddha 3as6árh1 mehet elé... ;)

 TOP HIT :)


VÍRUS-t, vagy VIRTUS-t??

 

Legyen Hitetek!

Ne csak olyan hmmm... Hanem olyan Wáhhháh! :-)

Az egó nagyon sok helyzetet megtalál a félrevezetésre. A külvilág hibáztatásától kezdve a külvilág figyelmen kívül hagyásáig. Még akkor is, ha az folyamatosan rugdos, vagy ha ráül a nyakadra.

A "külvilág", ami igazából benned van, elnyom. A tested és az elméd rabszolgává tett téged. Az ebből feltámadó haragot is az ő javára fordítja. Ahimsa, ártatlanság? Baromság! Az emberek visszaélnek az erőszaknélküliséggel, és a vérük olyan lett, mint a víz.

Lássál! és ragadd meg a tudás kardját...

Pusztíts el a haragoddal minden olyan késztetést, ami az állati rangsorba terel téged, (te Barom)! :))) Számold fel a régi rossz szokásaidat, kapcsolataidat! Keresd a bölcs emberek társaságát! Akiktől brutális mennyiségben tanulhatsz!
A többieket meg tanítsad, ne hagyd, hogy elnyomjanak! Akik ebből kifolyólag leválnak rólad, azoknak le kellett válniuk. Ne légy gyér! :)

Ez a Virtus!  Ez a Legnagyobb Ütés!

 (Sri Sri Rámachandra ki Jay!!!)

TOP HIT :)

 

Karma Yóga

Mikor egyszer Christiant a Tudatosságról és a Figyelemről kérdeztük, a következőt mondta: „ A Tudatosságról, a Figyelemről, vagy a Jelenről, nem lehet beszélni. Csak megtapasztalni. Pontosabban beszélni lehet róla, de meglátod, a harmadik előadás vagy könyv után sem jutsz előbbre, csak tele lesz a hócipőd… Mert bizony, a Jelen, a teljes lényed megtapasztalásához tenned kell. Cselekedned. Amiket olvastál vagy hallottál, csak a kezdetekhez elegendőek – a mélyebb tudáshoz elengedhetetlen a személyes kontaktus - azonban ha az első lépéseket megteszed, átadhatom a többit…”

-A.J.Christian

 
2009 Call to Action
 
 

Action is everything. You have come to the earth plane to act. We are all actors. It's wrong to think that only the movie stars act. Everybody acts. If you don't act, you will have no money. Only when you act, you become real. If something becomes real, we call it an "Act". When something becomes an "Act", nobody can violate it. It's through a series of acts that the government is able to function.

 
Everyone comes to this earth plane with specific sets of karma. A gardener has a gardener's karma, and the cardiologist has karma to deal with cardiac problems. It's impossible for them to exchange their professions. Everyone is unique and has his or her own life to live. I am here on the earth plane to teach you that you don't have to suffer a mediocre life just because you came here with mediocre karma. No one except Lord Shiva has the ability to erase someone's karma. Even Brahma, the creator of the world, and Vishnu, the protector, do not have the ability to interfere with the karma of individuals. I am delighted that I am here to give a new direction for the entire human race through change of their destiny.

Once, Vashista told Lord Rama that there is no destiny except your mind. Your mind is indeed your karma. Logically speaking, if you don't have your mind, you don't have destiny. Take a coconut, transfer your old karma to it and then break it. Nothing works like a coconut. Every moment is new. Don't listen to your old mind. Make a deep commitment to unconditionally love prosperity and enlightenment."
"You are by divine law required to work. Just as the lungs, the heart, and the brain work incessantly, human beings are required to work. There is no exception to this rule. If someone elects not to work then that person is wasting his lifetime."

KAPASZKODJ!

 

TOP HIT :)

 

Sri Babaji, Shambo Sadashiva Avatar, says:

"To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless."

read the whole story >>

"I have come to give, only to give. Are you ready to receive?
I give everything but few ask for what I have really come to give."

"Whosoever comes to me with love, then I will show him/her love beyond anything imaginable"

 "Vilma asked Sri Babaji if He had meditated there as Lord Shiva Himself and her sister asked: "Is Shiv adi ( ADI - the beginning of everything, Adi Purusha, the origin of everything)?"
Sri Babaji answered: "No, Shiva is anadi (ANADI - without beginning)."

read the whole story >

"Sitting here at Haidakhan, Mahaprabhuji has control over every particle of the Creation by the power of His mere wish, by His every thought. Mahaprabhuji has control over the elements, the spiritual world - to say nothing of the world of men. He is the Creator, Sustainer and Destroyer of the world.
Not a single blade of grass can grow but that He wills it. He has incarnated in a human body for the welfare of the mankind. His sole desire is to make it possible for
the whole world to be liberated. He shall do His utmost to achieve liberation of the whole world."


"My Name is Om Namah Shivaya."

GOD is OM, and Namah Shivaya gives you the knowledge by wich you can reach Him.

 

 

- Babaji

Shiva Pancaakshari Mantra, Om namah Shivaya, is very very potent mantra. To me, it is like pure Love.
Lets take a look what Shastriji, a direct disciple of Sri Babaji has to say about this mantra:

"It is a 'mahamantra,' great mantra, a shortened and more powerful version of the mantra central to all four Vedas. It is called a beej mantra, a 'seed' mantra. The smaller and more concentrated an object, the more powerful it is. A seed contains within it all necessary power to create a mighty forest tree, and so, by comparison, it is much more powerful than the tree.

So it is with 'Om Namaha Shivaya' it is the beej, seed, of the longer version, and thus is a very, very potent mantra."

ÓM NAMÁ SIVÁYA

Az Óm Namá Siváy egy felfelé irányuló Energia-Spirál, ami összeköti az Anyagot az Univerzummal. Ez a Spirál a Gerincoszlopodnak felel meg. Az ad Tartást a Testnek, Információt az Idegrendszernek és Energiát az Elmének. Az egyik vége a Földbe nyúló Gyökered, a közepe a Szíved és a teteje a Koronád. (Sokan a gyökeret hiszik a teremtés koronájának, ezért az emberiség fejjel lefelé lóg bele az anyagba... Harmadixemmel nézve ez felettébb vicces, de inkább csúnya látvány! :)

Az ÓM Maga Az Egyetlen Oszthatatlan Teljesség, A Valódi Atom. A félvalódi atom nevével ellentétben valójában osztható, tudósaink Istennellentétben tévedékenyek. Mégis remek analógiái a Teremtőnek, az atom pedig az ÓM-nak: a Koncentrált Középpont Körül Kering a Környezet. Síva-Shakti Táncol. Nyílhegy-Vad Egyesül. Megfigyelő-Megfigyelt Megfigyelés. Nyugalom-Aktivitás Azonossága. Koncentráció-Munka Valósága. Mantra-Karma Yógája.

Az ÓM Igazságát egy embernek nehéz megvalósítani: az Egyén a Társadalommal nehezen jön ki.

Még az ÓM-ot analogizáló félisteneknek sem könnyű: a Csillag körül a Bolygók néha letérnek pályájukról, kijönnek a sodrukból, néha ütköznek.

Csillagok hűlnek ki, robbannak fel, vagy roskadnak feketelyukként magukba szívva a körülöttük lévőket... Főleg nem örökéletűek.

Szóval a Tökéletes Örökmozgó perpét-ÓM-obilét nehéz megvalósítani! Még Einsteinnek sem sikerült, csak Buddhának.


Ezért nem elég csak az ÓM-ra koncentrálni, vagy csurgó nyállal a csillagokat nézni! Tudás alapú Tett kell, ami felvezet Rá... Spirális pályán! Szerpentinen! (Serpent=Kígyó=Kundalíni ;) Páros lábbal a földön állni, majd elindulni a nehézségekben, úszni a problémákban, izzani a munkában, végül levegőbe kapva felreppenni a Semmibe! :-)

"Én Vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

Ez a KarmaYógaÓmNamaSiváya! :)

 

 

 

TOP HIT :)

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA


"Én vagyok az ÓM", mondta Babaji, "a NAMÁ SIVÁYA pedig megadja azt a tudást, amivel elérhettek Engem".

A NAMÁ SIVÁYA az ÓM, mint Teljesség "kinagyítása", kiáradása:

Ó
M

 

FÖLD, a súlyos szilárdság, amit taposunk

N
A

 

VÍZ, amiben lubickolunk

म:

M
Á

 

TŰZ, ami éltet, éget és átalakít téged

 

S
Í

 

LEVEGŐ, szabadság, ami után kapkodunk

वा

V
Á

 

ŰR, ami teret ad mindEnnek

Y
A

Ez a teremtés hangja és képlete, minden ebből jön: például szanszkritül a Szél: VÁYU.

A SanSkrit az Istenek nyelve: energia alapú. Az Energia pedig az ÓM. Nem csak én, hanem a motor is ezt mondja...

ÓM = A-U-M: Alakítás-Utazás-Múlás, Teremtés-Fenntartás-Pusztítás, azaz Brahma-Vishnu-Síva

Mégegy érdekesség: ez a szöveg is ilyen spirálisan íródott!

 

Nem magamtól, hanem az ÓMNAMÁSIVÁYÁ-tól. A nehéztől a könnyű felé: összekötve a Lehetőséget és a Konkrétat. A megfigyelőt és a megfigyeltet. Ez a megfigyelés maga. Az ÓMNAMÁSIVÁYA...

Újra és újra, a sokféleségből spirálisan az egyféleség felé utazva...

Ahol ki van írva a TOP HIT, az a spirál egy fordulópontYa:
ómnamásiváYA és az ÓMnamásiváya között: ...vayA U Mna...

A spirál végén pedig már Konkrétan van ott az ÓM NAMÁ SIVÁYA!...

Mindig a Föld középpontjából kiindulva (mocsár alja), az egyre könnyebb elemeken át, fel az Éterbe! Páros lábbal a földön Állva megfigyelve és Munkálva, élve, egyre könnyebbé Téve az életet, szállva, végül teljesen eggyé Válva rájössz, a Földön állva a Mennyországra.


Na így lesz a meséből valóság, és a valóságból mese... :)

Ezt én nem direkt csinálom, csak látom, hogy így alakul. És mi az ami alakít?? Az ÓM NAMÁ SIVÁY, és az, ami láttat? Az ÓM NAMÁ SIVÁY. És mi az, amit látok? Az ÓM NAMÁ SIVÁY.

YA, megint elszálltam... :)

Ezt csináljátok utánam. ;)

 

TOP HIT :)

 

Hát ezek voltak a legutóbbi szatszanga-rezgések, én érzem azért, hogy egyre inkább rezeg! ;) De ne zizzenjetek, csak Pattogjatok, mint Labda a Gödörből, hogy a VilágVégére is érte megy a Nagy Játékos :) azaz "Maha Playfool"... vagy Maga Maha Maya!!! :-)

Tudtátok, hogy a Föld Labda alakú? :-)
(Csaxomorú, mert nem játszik vele senki...:)

Építsünk már rajta legalább egy Homokvárat...! :)
Ti hogy látjátok??

Egyáltalán nem, vagy
csak rémülten-tétlen?
Esetleg tettlegesen??

Legyen Neked is 2012-kompatibilis házad és hazád! ;)

LEGYEN HITETEK! :)

RAJTA,
KOMMENTEZZETEK!!! >>>

 

Meditáció és Karma Yóga ;)

 - Drága Istenanya, épp egy ilyen ásramban szeretnélek elérni Téged! :-)
 - Oké, Dolgozz Értem! :-)

TOP HIT :)

 

  FIGYU!   Véletlenek NEM léteznek! Ha Te az alábbi keresőkifejezésekkel idetaláltál, vedd ezt kérlek készpénz-jelnek (perszecsaxeretetsíkonértelmezve), és sürgősen vedd fel velem a szupravezető-kontaktot, ne csak a lelki, hanem a fizikai síkon is, hátha elronthatjuk az egészet...:

  "Idegen látogatók" keresőkifejezései >

a.j.krisztián      +yogananda+idézet     Máya+keresztje+hindu     babaji's+kriya+yoga     Tryambakam+Mantra        babaji      Babadzsi     om+bhur+bhuva+swaha     omnamasivay.blog.hu     univerzális+orgazmus     babaji+mahavatar     A+varázskastély+jelszó     Angyali+üzenet:+DIMENZIÓVÁLTÁS     egy+jógi+önéletrajza   
Sivaya+     mantrázás     muktananda+könyv     mantra+hasznalata     swaha     mahakranti     paramahamsza+jogananda     west+coast+east+coast     herakhan+baba    dattatreya     A+J+KRISZTIÁN     Daniel+Pinchbeck     HİNDUVAL+NEDİR     a.j.+krisztián     2012,+szentek     zolcseg+magok   

<- jó, ez uccsó mondjuk nem számít! ;)))
(-: és lehet, hogy pont most szűrtelek ki Téged... ;-)

Ha pedig Veled taliztam a Kairo Music Pub-ban, kérlek írj ide: krisnaloka@gmail.com! :-)))


Passzív infószívóknak:

www.sribabaji.org
http://babaji.net
www.arunachala.hu


A tettek embereinek:

BABAJI.HU

ÉPÍTS VELÜNK ONLINE ASHRAMOT!!! :-)

 

babajicalling.com
Nina Hagen
onvalo.blog.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.18. 17:31:10

Ya, és 2009 valóban a kihívás éve lesz, Yeee! :)))

Jól is éreztem, utána is néztem: a Tibetiek, Kínaiak és Japánok a Földi-Tehén évével azonosították. A tehén a jele a jólétnek, ami bátorságon és kemény munkán alapul. Kemény, eltökélt, kitartó, türelemmel motivált, fókuszált, őszinte, nyílt, eredeti és valódi Munka.

A Hindu meglátás pedig: Szaturnusz Barátunk belelendült egy olyan kozmikus konstellációba, ahol idén szánt szándékkal töri meg a gyengéket, és erősíti a Hiteket. A Szaturnusz a Sötét Energia: Káli Istennő és Batukáya Barátunk Égi Teste. Ez a Szent Erő gördít akadályokat és kihívásokat az életünkbe. Ő teszteli az egónkat balsors idején, vagy jutalmaz minket jósorssal. Fekete és Fehér egyszerre! Ő az Idő...

Szeptemberig mindent belead! Úgyhogy végezzük munkánkat a lehető legegyenesebben, a legegyszerűbben, átéléssel és szeretettel! Megingathatatlan Hit, Stabilitás és Nyugodt Erő lesz a jutalma. A másik véglet pedig a pusztulás ugye...

OM Bam Batukáya ápaduddháranáy kuru kuru batukáya
Bam Om Namah Shiváya!

Ébredjünk Kellemes Világvégére! ;)

Egy közös 'atomvédő' Ásramban... ;)

Írj Kommentet, ne légy Strucc!!! ;->>>

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.27. 01:15:56


Emberek! Hogy lehettek ennyire Birkák?? :)))

Ezt már 50-en elolvastátok, mégsem válaszoltok?

aafonya 2009.01.28. 22:57:37

Beeeeee

szépen megkonstruált zsír tan ez. de mivolt a kérdés?

a mi kis nagycsaládunk szívecsücske asramja készülőben van már nópara. mielőtt valami materializálódik azelőtt megjelenik mint vágy, majd az elmében teremtődik meg finom formában ugyebár e. nos szerintem a mi kis asRaam-unk már a második termelési fázisban van. már csak megfelelő hely és idő kell neki hogy előbújjon.

tápióbicske mellett néztem: 7000m2-es telekkel rendelkező tanya 5milla magyar huf. nemsok. vagy lehet kivárásra játszani, megvárni míg a nagyokos nemzetek szétháborúzzák egymás agyát és akkor megvenni se kell mert az egész föld szabad pálya:)

addig pedig csiszolódjunk, átlátszódjunk, jobbulódjunk hogy a nagy közös dharmasramot már egyből Cél-szerűen tudjuk használni!

love-truth-simply city

hari om narayana, tam aham bhadzsámi

egyebet nemtudokelmondani kérem kapcsolja ki (elméjét)

nó manasz = nó panasz :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.29. 00:04:14


Nakéééreeeeeem, ezigazi NO-TAMASZ!!! :))))))))))

Yeaaaaa!!! Tudoménhogynemszabadörülniiiiiiiiiiiii :))))))))) Mindenapróóószarnaaaaak!!!!! :))))))))))

Éljeeeeeen! Édesyóisteneeeeem!!! Vigyéééélhazaaaaaa! :))))

ÓóóómmmNamááááSssssivááááYéééaaaa!!! :)))))

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.29. 00:26:59

Isten Nevében szarrá dolgozom magamat az idééén!!! :-) Már így is vonzom a pénzt és minden vagyonomat erre ááááldozooom :)))))))))))

IstenengemúccsegéyyenÓmNamaSssiváááyéééa!!! :-)

GAURI SHANKAR / PITAM ASHRAMA

Yöyyön el a Te országod: Szakadjon le az Ég erre a Földre!!! :)))

Ő az összes Buddhájával és Megváltójával Egyetemben! :)

Hari ÓmNamáSiváyAum!!! :-)

aafonya 2009.01.29. 09:28:14

óóóódejó édesIshwarám, na így kell kérem örülni!!!:D
hazamegyünk jeaaa, ki tart velünk??? (csak nehogy elb@sszuk így a végén... de szerintem nem fogjuk, már jókvagyunk!) akkora partit csapunk a Vauikunthákon hogy a három világ beleremeg:DDD

úderaknék ide képet de nemlehet. na akkor egy link, egyik kedvenc képem, csoportkép rólunk (ott integetek balhátul!):

www.krishnamedia.org/ImageFolio4_files/gallery/New_Krishna_Gallery/TA0017.jpg

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.01.31. 20:27:38

@aafonya:

Nagyon tetszik a csopikép!!! :)))

Szerintem nem ronthatjuk el.. az örök bulit mexervezi rajtuk keresztül a Yóisten! :) Ha mi hagyjuk... A mi szerepünkcsakKarmaYógával Őrátapadni! Csak Érte tevékenykedjünk, hogy az áldozat legyen VISNUNAK! :-)

Akkor Ígérete szerint megadja nekünk a fenti kép egy Valódi megfelelőjét:

picasaweb.google.com/lh/photo/-WIuloEu8VXPj0NDi-Tmrw?feat=directlink

Isten Áldása azokon, akik Tűzbe mernek menni Érte!

"You should not be afraid of being
burned by fire or drowned by water. If you are brave and Courageous, nothing
will harm you, not even the atomic bomb. You must be fearless for yourself and
for all humanity. Humanity is making a grave mistake by misusing nonviolence.

I want a world of brave and courageous people. Indeed, those who work hard
and are agnostics are more acceptable, for a time,

than lazy spiritual hypocrites!"
-BabaJee

Kinek inge, vegye csak magára.

Óm Namá Siváya! ;-)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.01. 22:09:33

@ck: Óm Namá Siváy,
Drága CéKá :-)

Bizonyára Isten Hozott :))

Nagyon jó!!! :)

Tisztellek becsüllek, hogy megérint a rezgés!! Ez jelent valamit... :-)

Engem is nagyon is szíven üt. Egy csapásra megvált: összezavar, felkavar és felráz!

Az érző mosógép intenzíven forgatja és pörgeti a szívcsakránkat... :)

Nektár árad ki belőle, a Lélek Vére... :)) A neve Élet, jobb, mint a bor!

Óm Namá Siváya címe :)

Te hogy érzed?? :)
Kérlek légy bátor, hogy írd meg!
Őszintén.

Jutalmad még 3 kedves kis Babajidézet (:

A..) OM: "I am nobody and nothing. This body has no meaning. I am only a mirror in
which you can perceive yourself. I am like fire: don't stay too far away or you
will not get the warmth. But don't get too near or you may burn yourself. Learn
the right distance."

.U.) NAMA: "To devotees I give Abhaya Dhan, the blessings of my protection, by which you
will always be protected. So you should be fearless. I am responsible for you and
your liberation. My protection never abandons you, not even for a second !"

..M) SIVAY: “This Om Namah Shivaya is like nectar; feed everyone with this nectar. Sri
Mahaprabhuji wishes that all words would disappear from this world, except for
three - Om Namah Shivaya. This is the original mantra. When Primordial
Energy first appeared, the first mantra that She uttered from Her holy mouth was

Om Namah Shivaya.”

ck 2009.02.02. 20:32:08

@Ajey:
ez tetszik, komoly az energia. nevetnem kell tőled. bár egy kicsit sok a pörgés, nem gondolod? vagy te sem ilyen intenzitssal nyomod egész nap, csak itt adod le?
nem titkolom...ettől nyugisabban nyomom az életet úgy általában.

tegnap, ha jól emlékszem, ugyanis a memorim vicces, hol ilyen hol olyan, na mindegy... szóval ide keveredtem, és magamat láttam... évekkel ezelött. volt egy kis időutazásom és ezt köszönöm.

nem tudok most mit írni, nem tudok adni... viszont béfogadni annál inkább.

dehát megszólítottál, így írtam neked egy kis semmit.

legközelebb leírom hogy érzem...

amúgy,jók az idézetek...szeretem a betűket... a szándék is körül ölel... de... na...szóval nem megy az angol. óhhh.

köszönöm, finom volt!

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.03. 04:43:53

@ck: Szívesen. KöszIgazad van, cseppet radzsaszos vagyok, dehát amilyen az ember természete, épp olyan a hite is. :)))

A kedvedért most tükörsimára meditáltam magam, és ezalatt így ma már mindent elértem, nincs is több teendő a számomra :) De mégis, kedves ck, ha én nem pörögnék, romba dőlnének a világok... :)

(...mondja Krsna :)

Ez történik épp a mai Vilivel... és én vagyok a Te égbe kiáltó jeled! ;)

Akkor inkább mesélek Neked hibiri-hindi-hibrid-huncsiül (:
(hamár ien kedvesen befogadó vagy :)

Mikor Krsna látta, hogy az első három teremtménye tétlenül élvezi az uncsiverzumot, dühével megteremtette a Rudrákat. Ő(k) viszont futótűzként tombolt végig az univerzumon. Aztán rászólt, hogy nyugi, mert így mindent csak elpusztítasz, és ekkor menten mexelídült, éssSívávávált... :)

Köszi, hogy szóltál ;) Vendég=Isten. :)

Káli meg lekaszabolta azoanegósokkfejét, mint én. Aztán meg már nem is maradt más hátra, csak a Síváé, aki erre viszont álmodott inkább egy nyugisabb asszonyt magának...
...a zAranykort.

De azért ne légy túl nyugis! :-)

csak legbelül... ;)

ViváLaMahaKranti,
Ómennamássiváya ;-)

...Náráááya na hogy mienhüyevagyokma?! :)
most +int meditálhatok...
stresszes élet :)
belekerültem 1 közel végtelen mátrixciklusba... :)
még ma .net állásinterjóga :)))

szorítsatok,
ÓmNamáSiváya :-)

ck 2009.02.03. 07:29:10

@Ajey: nahát! érdemes volt felkelés után és távozás elött beugrani. komolyan megnevettetsz. jól írtam? korán van még. mindegy.
megihlettelek? nagyszerű!!! tegnap miután leléptem innen, nekem is kedvem támadt hozzá,aztán inkább a fürdőben tisztultam.
el sem hiszem! égbe kiáltó jel? szerintem mosolyogni fogok egész nap. vagyis inkább vigyorogni. mosoly az van szinte mindig. mint a nyugi. persze teszem a dolgom, jövök na meg megyek.
úgy tapasztaltam, a nyugalomnál nem sok minden fontosabb az életemben. de...hogy a tiédben így van é, nem tudom. ahogy írod, legyen hited szerint. amúgyis úgy van.
tényleg vicces az egész. persze nem csodálkozom, évek óta mosolygok, mint írtam. de te... komoly vagy.
ugyan így pörögtem. a sok felismerés, a sok kezeletlen energia... azta miket éltem meg! nem bánom, jó itt lenni.

szorítok neked! amúgy is túl laza vagyok. lehet ezért kerültél a képbe?

micsoda világ!

óh! mennem kell...

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.03. 18:31:22

@ck: Drááága Céékla! :)

"Komoly vagyok?", de kinevetsz.. :)) így van ez yól :)
...az ellentétek vonzzák 1mást, bár igaz, hogy a hasonlóságok is... :) és ennek még az ellenkezője is igaz! :)) nem? de...

Az Élet 1 nagy vicc! :)))

Sok részigazság van, meg igaz részegség is, de amivel Neked Én itt szolgál6ok, az Egy:

Inspiráló Információ :)

E = ÓmNamáSiváya... :)

Megoldás.

Némi dzsúzzal, hogy jobban csússzon... :)

Net-alapú papíron is levezetem, csak Neked (:
sites.google.com/site/babajihu

Ide szeretnék egy tökéletes bizonyítást, egy Titanictörött-szigetet a legkőkeményebben süllyedő materialistáxámára is... :)
Megoldást, lehetőséget és gyakorlóhelyet a megvilágosodásra.

Óm Namá Siváya :-)

Ez az én kis szent melléxerepem:
minél színesebben rezgetlek, annál szebben hangolódom általad is... Szívesebben penget raytunk a Yóisten! ;)

Ne legyél túl laza, mert akkor nem szólsz és nem lehet rajtad játszani.. :) Én meg ne legyek túlfeszített, mert akkor elpattanok, és nem lehet rajtam játszani... :)

Megengeded, hogy összehangolódjunk?? :-)

Óóómmm... :)

ck 2009.02.03. 21:04:57

@Ajey:
de jó!
nem mondom,hogy meglepő, tapasztaltam már korábban is, de leszoktam róla. vagyis elhagytam és csak ritkán nézek felé. igazából ő szokott bekopogni és olyankor felé fordulok. mindegy.
most összefutottunk és újra érzem. finom az energia, köszönöm. ahogy olvasom simán árad, aztán a végén egy nagy lökés. ügyes!
jó a megoldás, csak már írtam neked korábban,a memorim játékos nagyon. szóval persze,hogy ezt is elfeledtem. de élvezem,hogy egy-egyre többször is rá tudok csodálkozni. jééé! egyrészt jó,hogy rájöttem, másrészt ez az,amit elfeledtem.
neked jó a memorid? gondolom, hiszen plusz-mínuszban vagyunk.
mi hajt ennyire? bár azt is kérdezhetném -magamtól-
clara,téged mi gátolol?
olvasgattam néhány sort tőled, nem újak max annyi,hogy ezek a te élményeid. azt hittem az enyémek. vagy az ua? óh, kezdek meghülyülni, megyek megtisztulok.
azért az érdekelne, valahol azt írtad, félig megvilágosodott. szerinted tényleg van ilyen? csak azért kérdem, mert szerintem ez hülyén hangzik. vagy megvilágosodott vagy nem.
olyan vagy,mint egy gyermek...

ck 2009.02.04. 09:19:04

"Materialista viláxemléletű emberek közt még az is könnyen elvész, aki nem akar."

te tényleg hiszel ebben? szerintem mindenkivel pontosan az történik, amit akart. az,hogy a jelenben újra elfordul egy kis ismétlésért, újra materialistább lesz,nos ez így szerintem értelmetlen. amelyik utat járja,az az övé. elég kemény előzménye van annak,hogy többször és még többször próbál emelkedni és mégis újra és újra a popsira pottyan. ez szerintem szép. tanul. ezért van itt. az,hogy materialistaként kell haladnia, az sem baj.
neked tudnod kell! sokan ébredeznek. majd ők átrezegtetik az alacsonyabb szinten lévőket is. minél magasabban, minél többen lesznek.
ami most van, látványos átalakulás. legtöbben tragédiaként élik meg a történéseket. persze, hiszen az anyag eltakarja előlük a mindent.
szerintem igenis, aki akar, az képes haladni, nem elveszni. ugyanis nincs is elveszés. nincs ilyen. de értem mit akarsz írni.
igenis vannak, akik a nagyváros sűrűjében is képesek haladni felfelé. sokkal gazdagabb akadályokban,mint fent a hegyen egyedül egy fa árnyékában, de lesz ezért kompenzálás.
ahol vagy a jelenben,ott kell lenni. ott kell létezni.
szóval, sok meló van és ehhez az elsőnek nagy munkát kell végezni, mondjuk a város közepén őrizni hitét, miközben követi a kivetített társadalom szabályait. látszólag ellentmondásos cselekedetek kell véghez vinnie.
szóval. csak azt akartam írni.
aki elvész,annak az a sorsa.
és. senki nem vész el.

ezenkívül, neked tudnod kell...vannak tapasztalások, felismerések,melyek után már egyáltalán nem vagy képes ugyanazt tenni,mint korábban. eltűnik az a világ,melyben éltél és nem tudod,mert nem akarad többé újra teremteni.
addig körzöl, míg össze nem futsz a felismeréssel. na, aztán emelkedhetsz, spirálban.

igazából csak a leírt betűk, kimondott szavak, elindult gondolatok erejét pengetem.

örülök neked!
köszönöm.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.05. 17:03:48

@ck: Drága Clara! :)

Már régóta szeretnék válaszolni Neked, de bocsánat, soha nem adódik egy félórányi jól elmélyült percem. :) Pedig méltó választ(?) szeretnék adni erre a gyönyörűen letisztult nézetedre... Nem akarok felszíneset. :)

Bár ezzel asszem már meg is válaszoltam egy városi hatást. Mindenképp a folyómeder mélyén kell maradnunk, ahol szinte áll a víz.

Jövök majd egy szebb válasszal...
Szerintem ez még nem volt túl mély Hozzád. :)

Köszi!!!

ck 2009.02.05. 21:31:26

hm... a válaszok bent vannak. most, hogy te is előkerültél segítesz, vagyis egyszerűen alakítasz. hm...
értem, hogy nehéz ugrani,váltani. képzeld, egyre inkább élem,hogy nem is. csak, ha túl akarom, vagyis egósan bonyolítva válik nehézzé az egész.
ha beégnek a szavak, vagyis inkább, ha letisztul és fénylik, akkor már nincs min fenn akadni.
persze még nem tudok repülni, szóval néha elveszek egy-egy pillanatra, ami másnak napokat jelent, de ez így van rendjén.
még több gondolatodat átfutottam.
hm...ügyes.
még 1x köszi, hogy összegyűjtötted azt, amit. jó szemezgetni. ja, azt lehet már nem is te gyűjtötted össze? bocs. tudod, a memorim. szelektálok, nem akarom terhelni fölös adatokkal az agyamat. várj... szétnézek a raktárban... szóval, jól nyomom, hogy ez a te blogod és van egy olyan oldal, ahol a sok fórumos valamik vannak, és olvashatok még mást? ja és persze újra összefutottam durgá-val! nagyon köszi érte! nem is értem őt hogyan feledtem. szóval azt az oldalt is neked kell köszönnöm? istenem! ez a memori.
miközben tudom, hogy minden egy... na mindegy.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.06. 18:51:25

szia :) majd meghalok a vágytól, de még mindig nem tudok írni :)) ez az egész 1 nagy vicc :)))

igen. a válaszok bent vannak... csak mi meg kint. rohangálunk. és mi az, ami bevisz?? ;)

1-et mondj... :)

óm namá siváya

ck 2009.02.06. 21:49:14

1

na ne viccelj mrr! kint vagyunk? hol kint? ja! értem már! de azt is,hogy ugyanaz van kint, mint bent. tehát, ha mi kint vagyunk,akkor bent is mi vagyunk. nem? válts tudatállapotot! keresd meg a kapcsolót!
de lehetek egy kicsit komolyabb is. húú, de nehéz! annyira laza vagyok. mint mindig. hilfe!!
beszarás! beköltöztem ide, és lassan ki is lakoltatlak? marha jó! na ez az igazi vicc!
jól írod! a vágyok ilyen kis gyilkosak. neked a vágytalanság az nem út? úgy értem, nem járható út? vagyis inkább, arra nem mennél?
minek is kérdezek? egyrészt rohangálsz egy másik világban, másrészt nem is vagy... úgy értem, minden egy... szóval, mindegy.

ck 2009.02.06. 22:01:19

nahát! mikor legutóbb itt jártam, eljutottam maharsihoz. ezért is jöttem megint. dehát, most nincs ott, ahol... azt hittem, hogy ott van. nahát! csak emlékeznék, hogy akkor ki ajánlotta...hol találtam rá? komolyan mondom... a legviccesebb társam ez a memori... mindig van valami tréfája. na,megyek... megkeresem maharsit. tsá!

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 00:54:29

na látod. nem is tudjuk, hol vagyunk, meg mit csinálunk. kint/bent? jól, vagy rosszul... ami 1ik nap jó, másik nap rossz. keresgélünk és rohangálunk a gondolatokban. amikben totálisan nem bízhatunk meg. vagy te megbízol? a gondolataidban? a memóriádban?

egyik mesterben? másik mesterben? akkor is, ha egymással ellentétesek? vagy ha magukkal is ellentétesek?

sok beszédnek sok az alja... :)

az agyunk a bolondját járatja velünk! mindenkor.

elme nélkül lenni, meditálni ma már nem lehet.

azok az emberek, akik elértek valamit, napi 10 órát meditáltak legeslegalább. a legnagyobb mélységekben és magasságokban.

akkor szerinted? :)

megoldás?

mi esélyünk van? :) csorgatni a nyálunkat az ezóra? :) sok olvasásnak sok az alja.

nem, elsősorban küzdeni kell. radikálisan.

erről szól a MahaBharata, a Ramayana, a Buddha, a Biblia és az EmberTragédiája... :)

Szent Küzdelem.

a saját tudatlanságunk és az elménk ellen.

hogyan? így:

1
"Legyen hited! Az Úr Nevének ismétlése nem az első, hanem az utolsó felvonása a spirituális fejlődésnek. Amikor oroszlánok lépnek az erdőbe, a többi állatok elmenekülnek. Hasonlóan, minden gonosz gondolat eltűnik az Úr Nevének ismétlésével. Az Úr Nevének ismétlése meghozza neked a jó emberek társaságát, és szentek közelében leszel. Áldottak azon kevesek, akik elhagyják a világ királyságát az Úr Nevéért. Az ilyen hívő mindig az Én szívemben lakik. Az anyaméhben megfogadtad, hogy nem fogsz megkötődni; de amint kijöttél, begabalyodtál. Hagyd el a ragaszkodást! Az elméd a bolondját járatja veled! Ezért rohansz az élvezetek után! Minden világi dolog - beleértve a felszabadulás iránti vágyat is - akadályok, amikhez odakötődsz. Ha isteni békét akarsz, hagyd el a tudatlan karmád!"
-Babaji végkövetkeztetése

"Adj fel a vallás minden változatával és hódolj meg egyedül Énelőttem. Gondolj mindig Rám, légy az Én hívem!"
-Krsna végkövetkeztetése

"ÓM NAMÁ SIVÁYA! < csak így lehet bejutni."
-AJay végkövetkeztetése :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 01:21:44

de Kedves CK :)
ez az Igazság, ettől mi még beszélgethetünk... :))

élőbben is, ha gondolod,
hogy Egyszerűen még a csendet is élvezhessük ;)

na mit szólsz? :)

Szeretettel,
O-N-S ;)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 01:57:37

...végülis emberek vagyunk ;)

Maharshi baráti kör: www.arunachala.hu
Xaby jóvoltából

kellemes olvasást... :)

ck 2009.02.07. 08:33:02

köszönöm... megtaláltam tegnap. most is onnan jövök. igen! gondoltam a baráti körre, de ma már nagyon mást teszek... ma van a családi kör napja. havi 1x van ez is. szóval,legközelebb csendelhetünk egyet, ha te is arra jársz.

ck 2009.02.07. 09:19:16

1...igen,ez lemaradt tegnap...ua erre gondoltam.

istenem... ez a radikális izé...karcolja a szívemet. nagyon nagy harcos voltam... nem ismertem lehetetlent. aztán hittem képes vagyok bármire,amit akarok. ugyanis azt tapasztaltam,eleve többre vagyok képes,mint bárki...szóval,egy igazán felszopott egó voltam... aztán,keményen megtanultam...

semmi,de tényleg semmi nem vezethet oda,ahova a szeretet, a nyugalom,a bölcsesség együtt elvisz...

lehet nagyon megsérültem akkor... igen... nem tagadom... megsérültem.

megsérült az egó... fel kellett ismernie... mennyire szánalmas.... fel kellett ismernie... mit tett,mint nem tett... és mit nem tehet már...

nagyot zuhantam...már éppen a szárnyakat akartam növeszteni...és újra kellett kezdenem mindent.
még le sem tudom írni... csöpögős önsajnálat lenne... erről lehet csak írni...

ilyen az elme, az egó, az ember.

közben tudom, sem te ezzel az oldallal... sem a baráti kör... sem pedig senki más...áhh...
erős vagyok... és nyomom a nyugit...ez az egyetlen, ami számít... és nem eresztem... és persze a szeretet, ami néha még elillan... a mosollyal együtt.
azt sem tudom most miért erről írok... na,mindegy.

ja,arról akartam írni... tudom,hogy nagyvárosi,hétköznapi szerepben egészen más... mint kint a hegyen... egyedül. évekig éltem így... az alap volt,hogy egész nap 1-2 szónál többet nem beszéltem... volt hogy egész héten nem szólaltam meg... csak 1 emberrel tartottam a kontaktot... és fingom nem volt arról,mit ökörködnek azok, akik most körbe vesznek... nem létezett ez a világ számomra... de történt az a valami...és hirtelen egyedül a mély vízben voltam....
szocializálódni... stb. és már nem bánom... na itt legyen az, ami ott... ez az igazi kihívás... na itt lehet nagyot fejlődni... sokat gyakoroltam, tanultam... most nyomom a sűrűjében... és ez így van jól.

hm... pont ez az,amiért nem írok azóta... döbbenet. köszönöm neked.rájöttem...
amit nem értettem. miért? miért nem vagyok képes írni? akkor szoktam rá,hogy feljárjak a netre és forumokat boldogítsak... és kiéljem a mániámat... garfót... a drágát. és tessék. most jöttem rá, hogy miért nem írok azóta. mert nevetségesnek tartom. hiszen miután leírtam,már nincs is... az a múlt... amit nem akarok őrizni, mert fájt... mert vissza akartam hozni... az életemet... a hegyeket... a csendet... a szamurájt... és nem akartam a nagyvárost, az embereket, a tekinteteket... a pénzt...semmit nem akaratm innen. és cseréltem...miközben szenvedtem. le kellett jönnöm a hegyről... mert el kell végeznem itt a feladatomat... ami az adott pillanatban van...
és közben állandóan ezek a déjá vu-k...
szóval, megtanultam már,hogyan éljek itt... és meg is értettem... miért... csak, ezt az írás izét nem vágtam. és most hirtelen rájöttem...
azta... értesz abból valamit amit ide... sírtam?

hogyne értenéd...

azta...visszajárt kísérteni...aki meghalt... miközben kezdett tanulni járni, az új...
húúú...ezt most hagyom is.

lehet ideje nem ide dobálnom magam... hagyni fejlődni benneteket...akik erre jártok.

na...mind 1

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 12:47:35

Ó, nem, ez nagyszerű!!! :-)))

Ilyen élő rég volt már ez az oldal.. :) Örülök a 'problémádnak', bár nem is értem, mit is neveznek az emberek problémának... A lépcsőfokot? Vagy azt már falnak nevezzük? :) Én nagyon szeretem a falakat, olyan jók... egy darabig :))

"Ha te békében vagy, én is békében vagyok. Ha bajba jutottál, én is bajban vagyok. Ha problémád van, nekem is problémám van.

Mindig is lesznek dombok és hegyek, amikre fel kell kapaszkodni az Istenhez vezető úton. Ne zavarjon meg, mikor leomlik a hegy. Az a hegy dolga, hogy leomoljon, és az a dolga a katonának, hogy megmozgassa a hegyet.

Mindenben harmóniát kell keresned, amit csak teszel. Én harmónia vagyok. Köszönöm, hogy szerettek." -Babaji

Nagyon jó ez a hegyes sztori :) azt hiszem, neked is van mit mesélned az embereknek.. szóval írkálj!

Csaxerintem az a 'baj' :) hogy nem is az írkálással van gond, hanem a túl sok olvasással.

Amikor meg kint vannak az emberek a helyzetben, elvéreznek egész egyszerűen.

Mert felejtenek. Késő ma már olvasgatni, cselekedni kell!

Ne is mondd ezt a kísértetesdit, épp ma álmodtam egy brutálisat (: A kísértet egy wc-kagylóban lakott, engem meg odahívtak. Fizikailag érezhetően borsózott a hátam és féltem nagyon, mert kapcsolatot teremtettem a kísértettel :))

És nem fogod elhinni, mi mentett meg? Az Óm Namá Siváya. Eszembe jutott álmomban. Magától megfogott és megmentett. Úgy ébredtem fel, hogy még mindig mondogattam gondolatban.

Remélem, halálomkor is ez jut eszembe rögtön. Nem a sok ezotéria :) Én Istenhez készülök, nem az ezo-birodalomba...

A Város az álom a hegy és a kísértet.

Tedd a dolgod, és legyél katona! :)

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 13:06:39

És találkozzunk élőben. És fogjunk össze :) mert az Egységben hatalmas energia van. A Kétségben semmi..

Gyere, nagyon színpatikus az elhivatottságod! Építsünk a tapasztalatainkból Ásramot... Ne magunknak, Istennek! Mi a háttérbe szorulunk, és előjön az Élet.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 13:16:37

Ne vágyak nélkül éljünk, hanem Isten vágya szerint. Az Ez. :)

ck 2009.02.07. 14:30:57

óh... probléma? hol? így írtam volna? nem hiszem...bocs,lusta vagyok visszaolvasni magamat. nincs probléma... csak az életről írtam... amit megélek.
hát... azóta is szétmenve a fejem...miközben mindjárt családias közegben leszek. azta... rajtam lesznek ezerrel... hogy mi bajom lehet. hm... bajom? hiszen végre rájöttem valamire, ami nagyon titokzatos volt... és fontos.
szóval, rám fér egy mély alvás...egy kis regenerálódás. rendezni kell az energiákat. ezért is vagyok most is. meg is lepett...hogy erre jártál.
éppen átnéztem a leveleket... az édes kis mini tanfolyamokat... a huszti sanyi jóvoltából... óh... az is te vagy? nem emlékszem a részletekre... mind1...
szóval megláttam, hogy szórtál ide egy kis magot... köszönöm.
igen... évekkel ezelött már egyszer megfogalmazódott bennem... azt szeretném elérni,hogy ne olvassak többet...
és igazából...már csak azért olvasok,hogy emlékezzek... ebben a nagy forgatagban néha kapaszkodjam...
olyan jó látni leírva azt, amit élek... önigazolás vagy mi.
és ja... mikor elfelejtettem írni... a könyveket sem lapozgatttam már annyira... anno egyszerre 4-5 könyvet is olvastam... egyik édes, a másik sós... a harmadik... negyedik... szóval engem többször rángattak már le a könyvekről... és láttam... tudtam, el fog jönni a cselekvés ideje... és nem bánom... erre gyúrtam... és jó ez így. már nem olvasok annyit...nyugi... csak néha jó a jó társaság...
tetszik az álmod...imádok álmodni... szinte minden reggel emlékszem egy... vagy több álomra is... szükségem van rájuk... segítenek. a többieket meg szórakoztatom velük... imádják a képtelen történeteimet. az a kedvencem,mikor már teljesen hihetetlen az egész... és álmomban azt mondom áhhh... ezt nem hiszem, ez csak álom lehet... és felébredek.

az egység ugyanott van, ahol a kétség... nem?
tapasztalataim szerint...bent kell keresnem.
nem igazán találkoztam még olyan emberrel... akivel érdemes volt többször is mélyebben kapcsolódni.
kicsit aggódom a találkozás miatt... nem sok értelmét látom. szerinted miért? bár nem tagadom...szórakoztat a humorod... és jó lenne többen lenni... mind1.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.07. 15:49:14

zsír :)
nem Te aggódsz, szeretett CK, hanem csak az ahamkarád :) őt ne hívd ;))

még valaki? :-) srácok??

krisnaloka@gmail.com
örülök Neked! :-)

aafonya 2009.02.07. 18:40:04

Namaszté fiatalok

megszakíthatlak benneteket-e? én leszek a nevető (nevetséges?) harmadik, jó?:)

csak 1 tanács: ne mondogassuk ezeket a "ez az akadályom" "ez a fal" "ez a hibám", mert ha tápláljuk, akkor még a gondolat-kavics-akadályból is sziklafal lesz... aumen

más. mostanában, lehet hogy túlzás, de úgy érzem, hogy minden emberben ott lapul a megvilágosodás pillanata, és valahogy érzi is mindenki hogy 1 szemvillanás alatt megválhatna a világtól és annak minden szenvedésétől... ha merne. csak ott van a félelem az ismeretlentől és a kétkedés. pedig egyre jobban úgy érzem hogy ez az elengedés olyan egyszerű... de akkor mindig megjelenik az emberben a kapaszkodás a megszokott világba (ami persze csak egy nagy kamu), és a megijedés, hogy dehát akkor a testet ki irányítja majd?...
tényleg úgy érzem hogy ez a felismerés, visszaolvadás, szamádi, gnózis, megvili, akármi egyetlen pillanat lenne csak... de az egó megijed és az ember máris nem mer elmerülni a szívben, az önvalóban, az Én-ben, az aham_brahman_asmi-ben... pedig a kapcsoló megvan, az én-kapcsolója

és nem csak ez a félelem az oka a nem-felébredésnek, hanem az is, hogy, valljuk be őszintén: még 1 kicsit élvezni akarjuk ezt a MahaMaya álmot. szerintem. pedig, szomorú igazság, de ha a jó-részét meg akarjuk tapasztalni akkor a rosszat is meg kell...

mondja meg inkább Sri Rámacsandra a tutit helyettem. én ezennel satdöfakap.

..............................................

"Amikor mindenben felismerszik a végtelen tudat valósága, a káprázatnak nincs többé helye. Eltűnnek a vágyak, ami tovább fokozza a felébredést és a megvilágosodást, ez utóbbi pedig még inkább csökkenti vágyakozásainkat. A megvilágosodás jele: a belső vágyak megszűnése. Ha ez utóbbi nincs jelen, akkor a megvilágosodás még nem érkezett el, s helyette csak tudálékosság van, ami nem egyéb, mint tudatlanság. A tökéletes megvilágosodásból eredő teljes vágytalanság maga a felszabadulás. Ezt elérve minden szomorúság, fájdalom és szenvedés véget ér, noha az egyén tovább él. Az önvalóban időzőnek csak az önvaló nyújt boldogságot, annak, kiben minden vágy megszűnt, és az én-érzet is elhalt, az élet maga lesz az akaratok nélküli tökéletes tisztaság."

Sri Ram Jay Ram Jay Jay Ram

ck 2009.02.07. 20:47:52

ahamkara... na ne viccelj mrr!
azt sem tom, ki az! csak nem? hát ő az?!?! óh!
na, majd utána sasolok... hogy értsem a nyelved.

oksa... nyomhatunk egy csendet... abban jó vagyok!

ck 2009.02.07. 21:10:50

aafonya... és ki nevet a végén?

a másod-hoz annyit tudok fűzni... kötni és horgolni, hogy azta! lehet azért érzed,mert te is a kapu elött vagy? pont ott, ahol még van egy nagy hezitálás?

azt tapasztaltam...hogy minden bent dől el... és,ha te ezt látod, akkor ez van bent is... ezt vetíted ki... a saját kétségeidet.

érdekes...hogy többes számban írsz...mintha mind ugyanazt élnénk... tapasztalnánk... hm... félelmetes lenne rájönni,hogy nem így van?

aafonya 2009.02.08. 00:01:00

minden embernek saját útja és egyéni tapasztalásai vannak. többes számot csak azért használok,mert úgy érzem hogy ez az igazi népbetegség. a vergődés az egó és a maya közt, ragaszkodás hol az egyikhez, hol a másikhoz, de leginkább mind2höz.
csak egy kósza perszonál fíling volt:)
hogy ez igaz vagy nem, jó vagy rossz, félelmetes vagy sem azt ki dönti el?
egyszerűen az egész csak van, mert így one:)

ck 2009.02.08. 08:10:13

aafonya...vettem,hogy te érzed így,mert innen nézve nincs ez a tapasztalás.

a jó és a rossz...hm... majd az egó eldönti.

Netty82 2009.02.08. 19:26:26

Sziasztok!
Én most vagyok itt először, de nem utóljára:)
Nem rég találtam egy idézetet ami nagyon elgondolkodtatott:
"Ha majd kivágtuk az utolsó fát, megszennyeztük az utolsó folyót és kifogtuk az utolsó halat is, akkor majd rájövünk, hogy a pénz nem ehető..."
Szerintetek mit lehet tenni?
Mert én szeretnék tenni valamit, hogy ne ez legyen.
Tudom, hogy nem létezik jó és rossz. És lehet ez szükségszerű, de még is úgy érzem lehetne másképp is:)

aafonya 2009.02.08. 21:31:07

tökéletes a kérdés! sajnos szerintem ez a bankalapú kizsákmányoló pénzvilág már odáig fajult hogy szükségszerű egy nagy reset, ahogy az ember testében is kell a láz ha már nagy a betegség. hogy ez itt hogy fog lezajlani, haború, cunami, meteor az tökmind1.
én úgy látom hogy amit tehetünk:

1. a legfontosabb: megtanulni meghalni, mert a nagy vizsgát úgysem ússza meg senki, csak idő kérdése...

2. ez a város-alapú személytelen világ szerintem nem müxik. egy jól működő társadalom olyan mint egy nagy család: mindenki ismer és szeret mindenkit. max 20-30-50 ember egy kis faluközösségben, önfenntartóan, szinkronban a természettel és a sanatana dharmával. sok ilyet kis asramot kell majd felépítenünk.

3. a legnagyobb dolog amit addigis tehetnénk talán az, ha felépítenénk egy ilyen kis asram-prototípust amivel megmutatjuk hogy ez így működik, önellátó az egész rendszer, környezetbarát és akár még a lelkifejlődést is megcélozza, nem csak a szükségtelen pénz és élvezethajhászást. ilyen kezdeményezések egyébként már vannak:
www.okofalu.info/index.php?oldal=okofalvak_listaja

4. nagyonjó találmányokat is lehetne egyébként itt hasznosítani, mert már nem szólna bele az olajkartell sem. discoveryn láttam pl. olyan házat terveztek, ami annyi napenergiát hasznosít hogy nagyonsokat, és pl nem fából vannak a belső burkolatok hanem bambuszból, mert gyorsabban nő mint a fa, 3 métert nő évente!

leültem.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.09. 17:17:56

Gratulálok! :)

Akkor küldeném ezt a számot Istennek, az ásram leendő lakóinak, és mindenkinek, aki szereti...

www.youtube.com/watch?v=18FMGc7-gsc

Tudom, hogy szörnyűnek Látszik, de azért szenvedjétek végig... megéri! ;)

Vagy mutassatok jobbat! :)

Mármint Életcélt... ;)

PHURO!!! Go Ahead!

aafonya 2009.02.09. 20:13:21

zsír vidi:) elején elbizonytalanodtam, de azér csak kialakult a végére:)

akkor én is küldenék egyet. jegy a moksához. Narayana Suktam:
www.youtube.com/watch?v=CMdXVPf_nXM
ajánlott nem füllel hanem szívvel hallgatni és figyelni a szívcsakra-aktivitást. ha nem érted, nem baj, attól még közvetlenül ott hat ahonnan ez eredetileg jött:p (na jó, ha esetleg télleg érdekel h mit jelent: www.astrojyoti.com/narayanasuktam.htm)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.10. 22:17:14

Nagyszerű, csodálatos!

Ezeket én össze is gyűjtöm ide: sites.google.com/site/babajihu/babaji

Lehet járni Bhakti-Yógázni akár napi rendszerességgel is, és megosztani, amég kész nem lesz az ásram... :)

Ezek a mantrák és énekek a spiritualitás egy mégmagasabb fokára emelnek. A következő írás pont erről fog szólni.

Egyéb vidi?? :) Még valaki? Ck, neked van kedvenced? Netty?

:)))

www.youtube.com/watch?v=dV4I5_QA2L0&feature=related

ÓmNamáSiváy
AJay

Netty82 2009.02.10. 22:58:05

Nagyon jók:)
Az én kedvencem: www.youtube.com/watch?v=VuZQuPgas2A. Engem nagyon megrezegtet:)

Óm Namá Sivaya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.11. 17:26:02

Kedves emberek, elkészült az univerzális online áshram első vállalható verziója (hasonló, mint ez)!

Remélem, vonzza és felderíti a népet! :-)

Illetve attól lesz majd igazán univerzális, ha ti segítetek azzá tenni!

Igazából ez azért is jó, mert egy on-line lenyomata a leendőnek (ami éppen félúton van az elme és az anyag közt... :)

Van rajta egy igazi ásram teremtési gyakorlat is, ráadásul személyre szabható! :)

Napi meditációs gyakorlatokat, és

Bhakti-Yógát is lehet rajta csinálni, bárhol legyen is az ember.

Meggyőző, meg tele van qrvayó zenékkel és videókkal! Lehet bővíteni.

Netty ez a vidi nem műxik nálam, de ha yó, lehet felcsapatni! :)

Ha nem tetszik mindenkinek, könnyen át is lehet szabni közösen vagy dizájnolni... a google webhelyek bárkivel megoszthatóan szerkeszthetők.

Olyan, mint egy igazi áshram, majd teszünk bele pixeltüzet :))

Elsősorban pozitív és negatív visszajelzéseket kérek!

De kritika heyett inkább önzetlen Karma-Yógikat, egyelőre az építéshez, szépítéshez és fordításhoz! :-)

Vegyétek használatba!

Köszi,
ÓmNamáSiváya

Netty82 2009.02.12. 23:49:54

Nekem tetszik:))az online áshram:))

Remélem megfelelő mennyiségű pozitiv energiával és sok-sok pixeltűzzel tudom majd táplálni:)

Az utóbbi időben kezdett rajtam felülkerekedni a mostani válság helyzetek miatt a bizonytalanság, munkahelyek megszünése, stb (ezt mindenki tudja).
A félelem első jelei mutatkoztak rajtam.

Nem találtam a helyem.

Nemrég megértettem mind ez miért történik:)

Már nem félek:)

Van egy új célom:)

Részese akarok lenni az univerzális online áshram-nak:)

Mert érzem a közös összefogás most a leggfontosabb:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:20:32

Zsíííír :)))

Köszi, Netty!

Egy nap megkérdezték MuniRaji-tól, Babaji elsőszámú megvilágosodott tanítványától az emberek, mikor ott voltam:

"Ésakkor most mi lesz a pénzemmel? Nagy mennyiségű pénzem van a bankban, mit tegyek? Ki vegyem, vagy ne vegyem? Yézusúrissten. :((("

Ésakkor a Yézusúristen azt mondta: "ne aggódjál. Ha Te mindvégig Babajival maradsz, akkor nem történik semmi. :-)"


Hasonlóan yókat kívánok, meg ezt: "To devotees I give Abhaya Dhan, the blessing of My protection, by which you will always be protected and should be fearless." -Babaji

Meg ezt: "KALAMAYANSZA. Ezt a mantrát Babaji adta a világgazdasági válságra. Hatására újra felerősödik körülöttünk a javak áramlása, mert az jelenti az igazi gazdagságot.

Amikor a testben a sejtek gyűjtögetni kezdenek, rákot vagy trombózist eredményeznek. Ez műtétet, vagy halált igényel. A VGV-vel Babaji igazi célja az, hogy resetelje a piacot.

A Kalamayanszával tudsz segíteni ezen a folyamaton: Próbálj meg ezzel a mantrával segíteni mindenkin, aki munkahely, vagy otthon nélkül maradt.

A pénzemberek meghalnak, a fényemberek pedig összefognak és beindítják a kreatív cserekereskedelmet. Új Bankot hoznak létre. Megújul, vagy eltűnik a pénz, és magas morálok fognak uralkodni.

Babaji azt üzeni, a pólus mostanra megfordult: ma már több fénymunkás van, mint materialista!!! :)

Mindannyiónknak össze kell fognunk!!!
Na, húzás az Ásramba! ;)

Köszi Netty :)

KALAMAYANSZA,
Óm Namá Siváya :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:45:56

Az ÁSRAM címe: GAURI SHANKAR / PITAM ASHRAMA

Felsőbb körökben... :)

A csigalépcső alja pedig legyen mondjuk ez itt: sites.google.com/site/babajihu
Ide gyűljünk össze, segítsük egymást, aztán olvadjunk össze, majd kristályosodjunk ki! :-)

Yameg regeltem a BABAJI.HU-t... :)

Légysziiii.... :)))

Óm Namá Siváya

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.13. 20:51:57

Kedves NeóBárkások! :)

Nektek milyen 5leteitek vannak az Új Bankra, és a kreatív cserekereskedelemmel kapcsolatban?? :)

Nekem elképzelésem sincs! :-) Lehet, hogy ez a legjobb elképzelés? :))

Yay, az új videót meg sem mutattam:
www.youtube.com/watch?v=pOShdt18ScM

Üdv,
AJay :)

aafonya 2009.02.13. 22:32:42

ötlet? nekem nekem! :) pénz iz not good. pénz iz bad. mert virtuális. egy darab értéktelen papír amit a képzeletünk ruházott fel értékkel. a bankrendszer szerintem ott bukott meg, mikor nem az lett a lényeg, hogy mennyi aranypénz csörgött a tarisznyában, hanem fogták és az egészet eltárolták egy szerveren egy változóként. aztán jöttek a bankárok akik ezekkel a virtuális változókkal kezdtek el tilitolizni. na nee...

mi az ami (anyagi)érték? búza, kukorica, rizs, méz, tej, tea, edények, szerszámok satöbbi. esetleg arany és más nemesfémek(... de ez megint necces). ezekkel lehet csereberélni.

és amint az első valaki előáll azzal az ötlettel, hogy megint pénzt kellene használnunk, arra ott helyben kell úgy ráijeszteni hogy még a nevét is elfelejtse:)

persze azt ugye mindig észben tartjuk, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni annyi mint a kígyónak vélt kötélnek enni adni vagy sziszegni neki. hagyjuk hogy a Belső Guru szépen elrendezzen mindent úgy ahogy az jó:)

santi, santi, santihi

Netty82 2009.02.14. 16:35:52

Szerintem nincs szükség magára a kereskedelemre sem:) mert nincs mivel kereskednünk:)

Hiszen nincs is semmi amit birtokolunk:)

Már maga a birtoklás is illúzió.

Szerintem mindenki egy és mindenki ugyan olyan mértékben érdemel mindenből:)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 01:47:56

Igen, és a yófeyek tudják ezt, így reflexből osztozkodnak :)

KALAMAYANSZA

Nekem van egy régi sulis KözGázKönyvem, nem kell véletlenül valakinek?? :-)))

Hmm, és ha yól érzem, Hérakánban még mindig egyre inkább virágzik a közmezőgazdaság és a közbékesség.

ÚrIsten, hogy lehet ez??? :)

Óm Namá Siváya :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 03:05:41


FÓRUM
-----

Erre a yókis VilágVálság kérdésre külön létrehoztam egy Topic-ot... :)

És srácoklányoxerintem folytassuk FÓRUMON ezt az egész SATSANGÁT, azaz az IGAZSÁG-ért való baráti összejövetelt!

FÓRUM:

groups.google.hu/group/sanatandharmashram/topics

Innen pedixépen lassan kopjunk ki, tanúbizonyságot hagyva a többiexámára, akik erre az oldalra tévednek... :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.02.15. 03:17:25

BABAJI.HU!

UNIVERZÁLIS INTERNET ASHRAM:

sites.google.com/site/babajihu
(közösség + spirituális tréningek + megosztás)

Gyere és (sz)építsd! :)

ÓmNamáSiváya :)

-barney- · http://barney.blog.hu 2009.02.22. 19:40:18

@Netty82:
Osztom a véleményed!
Mellesleg aki ismer tudja, hogy egy teljesen materialista bállítottságú ember vagyok, de mégis...
Ajeynek van igaza kéremszépen!!! A materialista világtól eltávolodott és elhagyta hívságait, gyarlóságait, gyengeségeit. Szembesült a kihívással és bátran szembenézett vele! Most pedig próbál minket tanítani! Na talán ez a legnehezebb feladat... :D
Képesek lennénk ezt mi véghezvinni? Én nem, merthát birka vagyok én is...
Talán a következő életemben!

OmNamáSiváya

MEGOLDÁS = BABAJI

2009.04.05. 23:51 Ajey

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA
:-)
IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET

 

  

1979. JÚLIUS 26. (Hérakan)

2008.05.09. 12:21 Ajey


"Babaji néhány lényeges megfigyelést mondott el a világ jövőjére nézve. A kavargással teli jelen csak véres forradal
om árán fog megváltozni; és a béke csak azután tér vissza, hogy a forradalom már elérte a tetőpontját. Az utórezgést -ami totális lesz, egyik ország sem ússza meg, akár kicsi akár nagy. Néhány közülük teljesen elpusztul, nyomot sem hagyva létezéséről; de a népesség 3-5% és 25%-a között ettől megkímélődik és túléli. A pusztulás földrengések, áradások, balesetek, ütközések és háborúk által következik be. A pusztító elemek (amikre idáig Sri Babaji felügyelt) már el lettek engedve, hogy betöltsék a legszörnyűbb szerepüket; de nem lesznek hatással viszont azokra, akik a kiválasztott istenségükhöz imádkoznak."

 

Babaji egy korábbi földi léte Yogananda könyvéből ismert számunkra, melynek címe "Egy jógi önéletrajza".
A könyvet itt olvashatod:
hu.wikisource.org/wiki/Paramahansza_Jogananda/Egy_j%C3%B3gi_%C3%B6n%C3%A9letrajza

Babaji korunkbeli tevékenységéről pedig itt olvashattok: www.rebirthla.com/babaji.html
Jobb oldalt található a "Stories About Babaji and Other Modern Miracles" című könyv 10 fejezete, ami egyfajta modern Yogananda.

 

1979. JÚLIUS 28. (Hérakan)

2008.06.11. 12:59 Ajey"Az előző jóslatára hivatkozva Sri Babaji megjövendölte, hogy a forradalom (mint egy aratás) totális lesz és a világ egyik végétől a másikig fog érni. A forradalom növekvő ütemű lesz, ám egyszer eléri a tetőpontját. Nem korlátozódik országokra, hanem elnyeli az egész világot, benne a nagy és kis országokat egyaránt. Az emberek manapság teli vannak gyötrelemmel és boldogtalansággal. A gyötrelem és boldogtalanság nem csak a szegényekre jellemző, hanem a gazdag embereket is érinti; Mindenki szenved a (pénzügyi) bonyodalmaktól, bajoktól és boldogtalanságtól. Az országok vezetői serényen védelmezik a pozícióikat és teljesen figyelmen kívül hagyják az embereik szükségét és érdekét. Ezek a vezetők félrevezetik a népet. Teljes bizonytalanság van. Nincs biztonság sem személyre, sem pedig tulajdonra nézve. Most képződnek az új vezetők, hogy felváltsák a korrupt vezetőket, visszaállítsák a jogokat, a valódi rendet, és hogy békét hozzanak."


"Mostanra már a démoni befolyások bekebelezték az embereket. Ember ember ellen fog harcolni, és el is pusztítják egymást. Először a pusztítás megy majd végbe, aztán egy nyugalom, és végül beköszönt a béke. Néhány ország teljesen romba dől. Az ima lesz az egyedüli menedék és a megmentő a pusztítással szemben. El kell felejteni a múltat és a jövőt, meg kell szüntetni minden más gondolatot, és e helyett imádkozni kell az elme és a lélek teljes koncentrációjával, Istenbe vetett teljes hittel. Kántáld, hogy OM NAMA SIVAYA, ezzel le tudod győzni a halált. Semmi gonosz befolyás nem fog soha közeledbe érni, ha tiszta szívvel és elmével imádkozol, teljes hittel és koncentrációval."
  KÁLI Anya, Az Élesváltó Igazság :)

 

AJey Sutrák (:

MEGOLDÁS = BABAJI

MEG(VilágOs)OLDÁS = Babaji = E = mc2

Babaji.
A Világ Babaji.
A Megoldás Babaji.
A Megvilágosodás Babaji.
A Világ OperációsRendszere Babaji.
A Világszintű Megvilágosodott Megoldás Babaji.

Az Energia Babaji.

Az Energia a Fény és az Anyag kapcsolata; Babaji.

Az Energia a Fény és az Anyag; Kapcsolata Babaji.

Az Energia a Fény és az Anyag Kapcsolata = Karma Yóga = Babaji.

Az Energia a Fény és az Anyag Kapcsolata = Óm Namá Siváya = Babaji.

Babaji benne van minden Atomban.

Az Atombomba forrása, így ellenszere Babaji.

Babaji, az Energia kinyerhető az Anyagból.
(Nem kell szidni az anyagot, Isten az anyagi(as) világban is megtalálható)

A Megoldás az Anyagban is benne van.
(A megoldás, a megvilágosodás, vagyis a megszabadulás az anyagtól az anyag által is végbe mehet. Fényt és megvilágosodást lehet az anyagból nyerni. A világ megoldása az anyagban is benne rejlik, a világot meg lehet világosítani az anyag által. Babaji, az Energia az anyagban is benne van. A világ energia megoldását, Babajit vehetjük pl. Uránból hasítással vagy Vízből kavitációval. A világ megoldása lehet az atomenergia pozitív vagy negatív hasznosítása, mindkettő a hagyományos világ végét jelenti. A Világ az Energia és az Isten így függ össze.)

A fenti képletből származó kijelentések bármelyikének megoldása a végcélt jelenti az ÉlőLény számára, mint Isten, Ember, Világ vagy az Anyag összes problémája számára.

 

Mátrix = MaTricks = MayaTricks! ;-)

 

đarage üzenete:
 Mivel az emberek nem bíznak az ország vezetésében, a külföldre vitt pénzek hiánya tovább rontja a helyzetet.

- A lakóközösségek próbálják meg visszafogni a közös költségek növekedését.
- Aki teheti, csatlakozzon le a központi fűtésekről, mert nőnek az árak.
- A devizahiteleket forinthitelekké ajánlott váltani.
 SZ'nzu-ul tucc?
AJay üzenete:
 vidéki Ásramokba érdemes költozni 
 Hetesi Zsoltit ismered?

đarage üzenete:
 jajjperszehogy
 túlsokarccal kommunikálsz, már felejtel, héjj!
 
AJay üzenete:
 
 azbiztos 
đarage üzenete:
 mi most a kavitációs reaktor után kajtatunk
AJay üzenete:
 már nem is kommunikálok, csaksugárzok 
đarage üzenete:
 h a meleg megoldott legyen, mire Költözünk
 akkorjó 
 te küldted a linket, azóta több embernek is mondtam/ küldtem
 
AJay üzenete:
 nagyonjó, örülök hogy közreműködsz 
 így kell szerveződnünk:
http://www.youtube.com/watch?v=5d2ZqoiLSKA
 yaeztmárelküldtem 
đarage üzenete:
 jó, akkor nézd már meg h illik-e oda ez a kis reaktor
 vagy nem
 mert akkor feleslegesen nem csinálunk ilyet 
AJay üzenete:
 hová?
đarage üzenete:
 hát a Szerveződésbe
AJay üzenete:
 bele 
 ezt már én is elkezdtem az FKK vonalon 
đarage üzenete:
 fasza 
 
 igeeen?
 na!
 és?
 vmi reakció?
AJay üzenete:
 csaxerintem sietni kell 
 kéne az a cikk az eseményhorizontról
 igazándiból fél év múlva már az lesz a probléma, hogy elfogyott a parketta, amivel tüzeltünk 
đarage üzenete:
 hih
AJay üzenete:
 ezért tartom kicsit cévágánynak, de yó kezdeményezés, Isten szereti a közel lehetetlen dolgokat 
đarage üzenete:
 http://esemenyhorizont.uw.hu/
AJay üzenete:
 köszi, de ezen hol?
đarage üzenete:
 http://esemenyhorizont.uw.hu/2005/kavitac.html
 cévágány?
AJay üzenete:
 már kerestem áhá
đarage üzenete:
 azmi?
AJay üzenete:
   zsír
 hát elslisszenő mellkvágány, már majdnem olyan, mint a zsákutca 
đarage üzenete:
 és mit tartasz ennek?
 
 a kavit?
AJay üzenete:
 tehát mindent, ami sok energiát fektet necces dolgokba
đarage üzenete:
 vagy az fkk-t?
 ja
AJay üzenete:
 hát figyu, mondom, túlélésre kell berendezkednünk
đarage üzenete:
 azt beszéltük fonyával
AJay üzenete:
 mostmár társadalmi, közésségi, családi, és egyéni szinten is
đarage üzenete:
 h aranyra célszerű beváltani a pénzt, amit megkeresünk még
 miccólsz?
AJay üzenete:
 ez nagyon yó ötlet
 tesóm tőlem függetlenül már meg is tette 
đarage üzenete:
 arra leszigény, míg leszember
AJay üzenete:
 viszont
đarage üzenete:
 zsiráf
AJay üzenete:
 az arany is ehetetlen
 szerintem célszerűbb túlélőprojektbe fektetni

đarage üzenete:
 najó, de 200 zsák cementet pölö nem vágok zsebre
 aranyér' adnak kajcsit is
AJay üzenete:
 építeni kell belőle atombunkert 
đarage üzenete:
 áh.. szervezetten kell
AJay üzenete:
 igen, oké, egyelőre ez van 
 igen, szerveződés
 mint a videóban
 csak jólszervezett celluláris organizmusok képesek a túlélésre
 Isten általi természetes szelektálás van
 egészen 2012-12-21-ig 
 most köpüljük az árja fajt
 ...
 
 szerintem nagy buli 
 el kell kezdeni mantrázni
đarage üzenete:
 http://jezusvalaszol.blog.hu
 most ezt olvasom épp
 egybevág az eseményhoriznotosokéval
AJay üzenete:
 mindenkinek be kell vezetni egy nagyon erős spirituális mentőfonalat az életébe
 igen, ezt már én is megemésztettem
 viszont 1kicsit szentimentálisnak találom
 már majdhogynem patópálúr szindróma 
đarage üzenete:
 mér?
AJay üzenete:
 meraztmondjahogy
 óónemleszittháborúkérem
 galamb szívű jézus kígyószem nélkül
đarage üzenete:
 axonja h 2060-ban kitelepítés lesz
 a Marsra
AJay üzenete:
 ezt már bush megkezdte
 2020-ig
 valamiért nem akarnak a földön maradni
đarage üzenete:
 ?
 dehogykezdte
AJay üzenete:
 deigen, a holdra
đarage üzenete:
 ez f-kívüliek zavarják le
AJay üzenete:
 yah
 külső segítség?
 mindegy, a lényeg az, hogy már el tudunk jutni a marsra, de azt még mindig nem tudjuk, hogyan kell élni a földön 
 márpedig a mars sem lesz jobb
 az ott meggyártott növények soha nem lesznek olyan finomak, mint az Isten által teremtettek
đarage üzenete:
 lehet,
AJay üzenete:
 és ez a lényeg, elcsökevényesítjük magunkat
đarage üzenete:
 de itt most túlélés miatt következik ez majd be, aszongyák
 illetve mondja Jézus, a médiumon keresztül
AJay üzenete:
 hát elhiszem, elsatnyulunk a túlélés érdekében
 én nem ezt a menekülő vonalat élvezem
 a szembenézős az sokkal jobb, mert eddig mindig csak a valóságtól való menekvés szülte a legkomolyabb gondokat

đarage üzenete:
 ó, te egyből beolvadsz
 
AJay üzenete:
 figyu, az űrbe menekvés az pont olyan, mint a filmekbe, számítógépbe, technikába, meg a füvezésbe menekvés
 ezek nem a valóság
 én csak ezért mondom 
 ez mind hipnotizáció
 az éppen az ellenkező irány
 míg a meditáció az egyetlen direkt és megfelelő
 célszerszám
 a végtelent kívül keresni őrültség
 na ez az én általános, mindent átfogó véleményem 
đarage üzenete:
 
 
AJay üzenete:
 hát nem? 
 de... 
đarage üzenete:
 jogos
 ugye?
AJay üzenete:
 na
đarage üzenete:
 nem?
AJay üzenete:
 
đarage üzenete:
 igaz?
 nem?
AJay üzenete:
 uyge 
đarage üzenete:
 
 mér?
 nem?
 hátigen
AJay üzenete:
 de 
đarage üzenete:
 nyilván, látom a különbséget, persze
 csak ez a rohadt elme a kíváncsiságával
 szörnyű
 mindig betáncol a képbe
 
 oszt nem látom amit kéne
AJay üzenete:
 nincs azzal semmi baj, ha közben az Origóra gondol az ember, az a meditáció 
 és közben csinálhat bármit
 az a Karma Yóga, én ebbe lettem beavatva
 Mantrázol + Cselexel
 ledolgozod az illúziódat

 ami megköt téged
 ez az egyetlen valóság 
 a többi mind csak társadalmi önhipnózis...
 hogy majd bebújunk a technikaszőnyeg alá
 vagy
 ideszarunk, oszt kimegyünk az űrbe 
đarage üzenete:
 (:
AJay üzenete:
 na ezek a komplett cévágányok 
 az elme terelései
 yameg
 kitapétázzuk pénzzel
 hogy ne lássuk
 vagy sosem fürdünk már többé, nem tisztulunk globálisan, csak befújkáljuk magunkat hormonális parfümökkel
 na kéééérem, ez HÜLYESÉG! 
 ez az egyetlen, amitől félek... 
đarage üzenete:
 Fontos frissítés
Külső hivatkozással frissült a következő poszt:

Lesz-e III. világháború, vagy sok áldozatot követelő nukleáris robbanás?

A folyamat elérte a felismerhetőségi szintet...
AJay üzenete:
 tudom, "ezt már sikerült elkerülnünk"... 
đarage üzenete:
 Lesznek nukleáris eszközei, de nem bomba, hanem valami sokkal rosszabb.
  Közvetítő 2007.12.03. 08:48:04
Bocsi Bizbaz, inkább ne adjunk ötleteket. Jézus válasza is sokkal részletesebb volt, de inkább lekunkorítottam.  
AJay üzenete:
 hát tulajdonképpen biológiai, sőt pszichológiai bombáik vannak
 a HAARP-ról pl. hallottál már?
 az Iraki katonák fehér zászlót lengetve jöttek ki a bunkerból tehetetlen barmok módjára, és megcsókolgatták a maroknyi amcsikatonák csizmáját
 mert be lettek sugározva tudatmódosító frekvenciákkal
 ami ovisoxintjére nyomta le őket
đarage üzenete:
 azdedurva
AJay üzenete:
 van ilyen fegyverük, sok kilométerről koncentrálva tudják manipulálni (de leginkább gyengíteni) az agyat
đarage üzenete:
 nebassz
 HAARP?
AJay üzenete:
 de igen
 és
 van ez a digitális műsorszórás
 az képes erre
ezt azért vezette be amerika államilag támogatottan
đarage üzenete:
 egy tapsot kérek
AJay üzenete:
 hirtelen felvezetéssel és a válság idején
đarage üzenete:
 http://www.bereg.uzhgorod.ua/bereg/bonline/rovatok/talanyok/cikk_3.html
AJay üzenete:
 hogy a nézőket agymanipulálni tudják, egyfajta hipnózissal
đarage üzenete:
 teljesen jó
AJay üzenete:
 és meg tudják neked mondani, egy egész nemzetnek, hogy pontosan mit tegyen, és mire vágyjon
 sőt
 ez már most megy valamilyen szintem a tévéműsorokban, nagysikerű sorozatokban a fogyasztási kedv megsoxorozására
đarage üzenete:
 válságkezelő HAARP 
AJay üzenete:
 olyan mohó fogyasztókká alakítják ki a népet, hogy az agyuk nem bír egy helyben megállni
đarage üzenete:
 olvastam én már erről az sg-n jómúltkor, de már teljesen elfelejtettem 
AJay üzenete:
 folyamatosan jönnek gondolatok a gondolatokra, amik nagyrésze ráadásul fogyasztói gondolat, beidegzés
 na 
 hát ezek és ilyenek vannak
 és ennek mindnek az ellenszere a Meditáció
 a háborgó gondolatfolyam megnyugtatása
 teljesen totálisan ellentétes a kettő
 az egyik zajcsinálás, meg robotzombi képzés, totális megkötés és bekebelezés, a másik meg a végtelen szabadság
 lehet választani 
 mint Neó
 the Matricks has you... 
 de én tudom a megoldást 
đarage üzenete:
 take the red pill
 or the blue one (:
AJay üzenete:
 Isten hozott a Válóságban 

:-))))

 

Óm Namá Siváya :-)
AJey

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.06. 00:22:21

Óm Namá Siváya :-)

Örülök, hogy végre együtt ébredezünk! :-)

Érdeklődés hiánya Nélkül a Yóisten úgy döntött, itt is folytatja a közös Drámánkat! :-)

Az omnamasivaya.blog.hu folytatódik... :-)

Mint ahogy egyetlen atom sem létezik Megfigyelő nélkül, ez a blog sem létezhetne Nélkületek ;-)

Értetek! Értitek? ;-)
Always Óm Namá Siváya ;-))
...Mert Megérdemled! ;-)))

AJey

BABAJI TANÍTÁSAI

2009.04.06. 06:47 Ajey

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA
:-)
IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET

 

 

1980. MÁRCIUS 14.

Karma Yóga beavatás Srí Babaji által

Holnap nagyon korán kell kezdenünk a munkát, amennyire csak lehetséges.

9 előtt fel kell töltenetek a víztartályt itt a konyhának, és találkoznunk kell a barlangnál, hogy dolgozzunk. Meg kell mutatnunk a mi igazi csodáinkból -- a csodálatos munkát. Mivel nagyon távoli helyről jöttetek, meg kell mutatnotok néhányat a képességeitekből.

Ez a munka nem csak ezért a helyért van. Ez a munka veletek fog tartani amerre csak mentek, még akkor is, ha elhagyjátok a testeteket és átmentek a másvilágra, ez a munka veletek fog tartani. Előnyötök fog származni belőle.


Bármilyen kertet is fogtok itt csinálni, és bármilyen magot is fogtok itt elszórni, azt ott is megkapjátok.

Ez spirituális munka, nem materiális. Ez nem az én munkám, senem a tieitek; ez a munka az egész univerzumé -- nem is, az egész kozmoszé.


Értitek?


A legjobb, ha annyi időt töltötök ezzel, amennyit csak tudtok; ez jó lesz nektek a jövőben.


Minél több időt és minél több energiát használtok itt, meglátjátok, hogy annál nagyobb jótékony hatással lesz rátok.


Az egészségetek javulni fog, az emésztésetek jó lesz és jól fogtok aludni.


Az elméteket megtisztítja.


Sok jógi nagyon sokféle jógát művel.


A Hatha jógát, hogy tisztítsa az elmét; de azt ti ebből a munkából fogjátok megkapni.


Nektek nem szükséges másfajta jóga.


Ez a legmagasabb jóga.


Értitek Babaji szavait?


Hogy kedvelitek ezeket a szavakat?


Nincs nehézség. Sok ember fog jönni. A világ minden részéről emberek jönnek ide.


Ne aggódjatok, ha egyedül dolgoztok. Ne aggódjatok semmi miatt.


Nézzétek a hangyát. Milyen kicsi a hangya és mégis milyen nagy terheket cipel.


Ne legyél lehangolt vagy elbátortalanodott. Ha mi mind akarjuk, el tudjuk fújni ezt az egész hegyet; ha igazán akarjuk, ha van Akaratunk.


Ne veszítsétek el a szíveteket ebben a kis munkában.


Ha elvesztitek a szíveteket és bátorságotokat az a halál.


Ne veszítsétek el a bátorságotokat.


Meg tudjátok mozgatni a hegyet.


A jógához bátornak kell lennetek. Ha lehangoltak vagytok, vagy elveszítitek a bátorságotokat az nem jóga.


Értenetek kell, mit mond Babaji. Készen kell állnotok bármikor bármire.


Edzenünk kell magunkat minden fajta munkára.


Értitek?


Amikor az új királyság jönni fog, sok lehetőséget fogtok kapni. Az adókat eltörlik és szabad lesz utazni.


Mindenki engedélyt fog kapni, hogy idejöjjön, nem lesznek díjak. És a rohangálás teljesen megszűnik. Nem mehetsz majd ide-oda, szigorúan csakis ide jöhetsz.

 -Babaji

 

 

Bole Baba ki Jay!

Mahamaya ki Jay!

Óm Namá Siváya :-)


 

Na itt a kert...

 

 ...a Hérakani Kert

 


 

Menekülés a válságból - irány az ökofalu

Gönye László, 2009. április 1., szerda 15:47
 
A válságra adott, talán legradikálisabb válasz: kivonulni a fogyasztói társadalomból. A kétségtelenül előnyökkel járó megoldás a szemléletbeli változás mellett ugyanakkor anyagi áldozatot is kíván. Építkezés, rezsi, kényelem – mit jelentenek ezek a fogalmak egy alternatív életformában, az ökofalu közösségében?

 

Ökofalvak Magyarországon

A gazdasági válság, illetve az ennek nyomán támadt médiafelhajtás különös aktualitást ad az alternatív életformáknak, így az ökofalvaknak is. Pedig Magyarországon nem új keletű ez a mozgalom. Évtizedek óta, országszerte szerveződnek azok a közösségek, melyek a környezettudatos életformát, a természettel harmóniában élhető mindennapokat hirdetik. Az ökofalu-mozgalom a kilencvenes évek elején bontogatta szárnyait, mára pedig már külön szervezet, a Magyar Élőfalu Hálózat fogja össze a kezdeményezéseket. Jelenleg kilenc ökofalut tartanak számon az országban, de számuk remélhetőleg már a közeljövőben nőni fog. Ahány ökofalu, annyi célkitűzés, szellemi háttér - nincs két egyforma modell. Gyűrűfűn - mintegy spontán szerveződéssel - az ide költözők elhagyott házakat vettek birtokukba és szervezték újra a település életét. Agostyánban egy sokoldalú tevékenységet folytató alapítvány egyik profiljaként szerveződött mintagazdaság és mintafalu, ahova nem is lehet beköltözni, csupán a környékbeli házakat vásárolhatják meg a környezettudatosan élni akaró betelepülők. A visnyeszéplaki közösség elsősorban a keresztény hitvallást és a népi hagyományok tiszteletét tartja fontosnak, Somogyvámoson pedig Krisna-tudatúak élnek.

Forrás: MTI

Ökofalvak lakóinak ideális tevékenység a biogazdálkodás

 

Folytathatnánk, miben különböznek ezek a települések, a lényeg viszont a hasonlóság: mindenhol a környezettudatos életforma kialakítása a cél, megújuló energiaforrások hasznosításával, az építkezésben és a mindennapi életben is természetes anyagokat használva. Kimondva vagy kimondatlanul a cél a növekvő gazdasági mutatókra épülő társadalomból való elvonulás, függetlenedés a mindennapi stressztől és anyagias gondolkodástól, a fogyasztói társadalomtól. A függetlenedés mértéke és módja minden esetben különböző; a sokból két lehetőség, a galgahévízi és a gyűrűfűi modell bemutatása következik.
Mit veszítek, mit nyerhetek?

A kérdéssel Varga Gézát, a Galgahévízi ökofalu egyik megálmodóját kerestük fel. „Csak a felesleges dolgokról kell lemondani” – válaszolta ő, hozzátéve, hogy az ökofalu nem skanzen, csupán felhasználják a régi jól bevált tapasztalatokat. A legtöbb ökofaluban vannak elektromos eszközök, autóval járnak dolgozni és az internetet sem tartják az ördög művének. Viszont vegyszerek nélkül gazdálkodnak, helyben készült vályogtéglából és szalmabálákból építik házaikat, helyi fűrészelt faárukat felhasználva.

 

A galgahévízi terv még korántsem befejezett modell. Jelenleg négy család él itt, öt ház épül, valamint egy tizenhat lakásból álló sorház, amelynek nyolc lakásába a közeljövőben költöznek be. Az egyre növekvő népszerűséget mutatja, hogy a településen az elmúlt három hét során tizenhárom telket vásároltak.

 

Az energiaellátás ma még felemás módon működik: a település saját fúrt kútból szerzi a vizet és egy bioszolár fűtőmű biztosítja a melegvíz-ellátást, ami részben biomasszás, faelgázosító kazánnal, részben pedig napkollektorral működik. A villamos áramot azonban ma még az Elektromos Művek biztosítja, bár a tervek között egy kombinált villamosáram-előállító rendszer kiépítése is szerepel – napcellával, szélkerékkel, növényi olajjal működő áramfejlesztő aggregátorral. Tervek szerint végül ötven-hatvan család él majd itt, így nemsokára szükség lesz óvoda és általános iskola kiépítésére, valamint rekreációs központ létrehozására, részben a turisták számára, részben az itt lakóknak. A település nem önellátó, de autonóm – mondja Varga Géza, hangsúlyozva, hogy bárkit szívesen látnak, az odaköltözéshez nem szükséges helyben munkát vállalni, bár az itteni háromszáz hektáros mintagazdaságban, ahol biotermékeket állítanak elő, lehet dolgozni. Itt jelenleg szarvasmarhát, mangalicát, kecskéket és juhokat tartanak, termékeiket pedig a helyi felhasználás mellett többek között budapesti bioboltokban értékesítik.

 

Akinek azonban nincs képzettsége vagy kedve, esetleg nem szakítana korábbi munkájával, a környékbeli településekre, akár Budapestre is bejárhat. A helyválasztásnak – Budapesttől ötven kilométerre, Galgahévíz településtől nem messze, erdő és tó mellett – éppen az volt a célja, hogy részben elszigetelt, természet közeli helyen, ám a fővárostól elérhető távolságra legyen.
Irány Galgahévíz

A galgahévízi ökofalu a Gaia Alapítvány kezelésében van, így ha lakást vagy telket vásárolnánk, őket kell megkeresni. Az odatelepülni szándékozóknak elsősorban írásbeli nyilatkozatot kell tenniük, melyben elismerik az alapítvány célkitűzéseit. Emellett vállalniuk kell, hogy ha telket vásárolnak, oda három éven belül házat építenek és beköltöznek, illetve az alapítványnak elővásárlási joga van minden lakásra és házra, ha egy ott lakó kiköltözne a településről.

 

Forrás: gaiaalapitvany.hu

Az ökofalu első házai (forrás: Gaia Alapítvány)

 

Az említett társasházban negyven és kilencven négyzetméteres lakások kaphatók, 208 ezer Ft/négyzetméter áron. Mindez telekhányaddal értendő, egy négyzetméter lakterületre három négyzetméter telekterület jut. (Egy kilencven négyzetméteres lakáshoz tehát kétszázhetven négyzetméteres telek jár.) Az ökofaluban természetesen telek is vásárolható. Az átlagár 4200 forint/négyzetméterben jelölhető meg, ám a végeleges ár fekvéstől és nagyságtól függően ettől eltérő lehet – a szorzótól függően kevesebb, vagy több. A házépítés a tulajdonos feladata, tehát ő választhat építészt, tervezőt (bár ajánlanak is neki). Figyelembe kell azonban vennie a helyi építési szabályzatot. Az ott élők tapasztalata szerint az építkezésnél 160 ezer forint/négyzetméterárral kell számolni, bár ez megint csak az igényektől függően változhat.

 

Ami a rezsit illeti: a fűtésköltség nagyjából egynegyede a városi gázfűtés költségének, ha pediga megújuló energiaforrásokat használó villamosáram-fejlesztő elkészül, akkor pedig az áramköltség is a megszokott villanyszámla töredéke lehet. Mindenekelőtt azonban érdemes személyesen meggyőződni a helyről és a lehetőségekről. Az ökofaluban minden hónap első vasárnapján tartanak nyílt napot, ilyenkor kettő-négy óra közös program során vezetik körbe az érdeklődőket, majd egyénileg lehet tájékozódni a faluban. Túrázáshoz is kiváló célpont ez a vidék – nem messze, Galgahévíz településen működik a Gaia Ökohotel, ami elsősorban oktatóközpontként működik, de szállóvendégeket is fogad. Itt érdemes legalább egy héttel korábban szállást foglalni, kétágyas (hatezer forintért), háromágyas (hétezer forintért) vagy négyágyas (nyolcezer forintért) szobákban.
Irány Gyűrűfű

A gyűrűfűi ökofalu története némiképp rendhagyó – az ideköltözők egy elnéptelenedett faluban kezdtek új életet. Kilián Imre, a település egyik alapítója és lakója elmondta: bár valóban voltak itt üres házak, a települést valójában szinte a nulláról kellett újraépíteni, „Ó-Gyűrűfűtől” csupán egy-két pincét és fúrt kutat örököltek. Ma körülbelül harmincan élnek itt, bár az ott lakók körét nem könnyű behatárolni, hiszen van, aki csak gazdálkodik, de nem itt lakik, illetve a kilencvenes évektől kezdve a településre költöző családok összetétele is változott némiképp. Az itt élők közül némelyek biotermékekkel kereskednek, többen pedig bejárnak dolgozni Pécsre, Kilián István például az egyetemen tanít. Az viszont elmondható, hogy kisebb vagy nagyobb területen bár, de mindenki tart állatot vagy termel valamilyen növényt – természetesen vegyszerek nélkül. A villamosáram-termelést eddig Gyűrűfűn sem sikerült saját erőből megoldani, aminek elsősorban anyagi okai vannak, a fűtést viszont minden háznál fával biztosítják.

 

Forrás: zoldot.blog.hu

Lovastanya Gyűrűfűn (forrás: zoldot.blog.hu)

 

Gyűrűfű is szeretettel vár bárkit, aki megfelelő szemlélettel és tőkével rendelkezik az újrakezdéshez; Kilián viszont leszögezi: ők nem jogi értelemben vett szomszédokat keresnek, hanem a közösség életében részt vevő beköltözőket. Ezzel kapcsolatban az itt élőknek már rossz tapasztalataik is voltak, ezért is szigorították meg a telekvásárlást Gyűrűfűn. A telekárak ugyanis rendkívül vonzóak lehetnek olyanok számára is, akik a gyűrűfűi földben csupán befektetést vagy mezőgazdasági területet látnak. Egyhektáros telek mindössze kétezer eurós áron kapható, de csupán többlépcsős szerződésen keresztül szerezhető meg, biztosítva a faluközösség számára, hogy az új tulajdonos a faluközösség elkötelezett és hasznos tagja lesz. A szerződés első lépcsőjében a leendő tulajdonos kétéves engedélyt kap, ami felhatalmazza őt a telek használatára, ugyanakkor garanciát is jelent arra, hogy nem lehet másé a terület. A második lépcsőt a házépítési engedély jelenti, majd egy ötéves bérleti szerződés aláírása, amiért valójában a vételi összeg első részletét kell kifizetni.

 

A házat öt év alatt kell felépíteni a választott telekre, majd ezen feltétel teljesülése után – és a vételár második felének kifizetésével – a terület teljes jogú tulajdonosa lesz. Ha az öt év alatt nem építi fel a házát, a befizetett összeget is elveszti. Az építkezéshez persze Gyűrűfűn is természetes anyagokat használnak, minden ház vályogból készül, és az építésben a tapasztalt falubeliek is segítenek. Kilián szóhasználatával élve közösség által segített építészetről van szó, azaz a falubeliek hozzájárulnak egymás házának építéséhez, a tapasztaltabbak megtanítják a vályogtechnológia „turpisságait” és a döngölést. Az alternatív életformák iránt érdeklődőket és a turistákat is szívesen látják a faluban. Bár a galgahévízihez hasonló nyílt nap itt nincs, Kilián Istvánnal való egyeztetés után (kili@gyurufu.hu) bárkit körbevezetnek, beavatnak a falu életébe. Az itt lévő Lovastanya Panzióban meg is lehet szállni, felnőtteknek háromezer, gyerekeknek kétezer forintért. Elsősorban lovasok és íjászattal foglalkozók kedvelt helye ez, íjászversenyek és lovas rendezvények gyakori helyszíne, de a kirándulóknak is ajánlható a környék.

 

Ökofalvak elérhetőséggel:


Galgahévíz
Gyűrűfű
Gömörszőlős, ökofalu
Visnyeszéplak
Somogyvámos, Krisna-völgy
Agostyán, Természetes Életmód Alapítvány
Máriafalu, biofalu
Délegyháza, Robinson-park

 

Óm Namá Siváya :-)
AJey

 

Babaji Egység

2009.04.09. 16:28 Ajey

 

1980. ÁPRILIS 3.

Babaji beszélt általánosságban az egységről. Mi mindannyian egyenlőek vagyunk, az országunk ellenére, amelyből jöttünk, és a nemzetni különbségeket el kellene vetnünk. Mindannyian egy Egység vagyunk. Ki kell ontanunk az összes féltékenységünket és az irígységünket, mert ezek ártalmasak. Mi mindannyian egyek vagyunk egymással és Istennel.

Azért, hogy ne provokálj Engem, csendesnek kell lenned katasztrófa idején. Az Óm Namá Siváyára kell koncentrálnod. Ezzel a mantrával mindent meg tudsz nyerni, mert ez erősebb, mint minden bomba.

Babaji megemlítette a szabadságot, amelyet a politikusok mondanak és ígérnek. Aztán Ő erre effektíve azt mondta: "Az övék egyáltalán nem szabadság. Ha dolgoztok és megérdemlitek, mutatni fogok nektek szabadságot, nagyobbat, mint amiről valaha is álmodtatok volna."Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:43:08

"Örömmel olvastam leveleteket.

Az önfenntartó kisközösségek létrehozása három fő pilléren alapszik: környezeti, gazdasági és társadalmi fenntarthatóság. Ezekben a témakörökben, ezek fejlesztésében és fenntartásában van némi tapasztalatunk és szívesen segítünk. Ehhez szükséges lenne egy személyes találkozó. Április folyamán Magyarországon vagyok és találkozhatnánk. Várlak benneteket Krisna-völgyben. Írjátok meg, hogy nektek mi lenne a megfelelő időpont és írjátok meg a kérdéseiteket vagy kérdésköröket amiket érintenünk kellene."

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:45:36

"Koszonjuk valaszodat, es a lehetoseget a szemelyes talalkozora.
De meg mielott ezt megejtenenk, az elsodleges es alapveto kerdesunk lenne ami eldontheti, hogy erdemes-e egyaltalan tovabb gondolkozni az az, hogy milyen anyagi feltetelei vannak egy ilyen kozosseg letrehozasanak? Ergo penz hijan/keves penzzel van-e ertelme ilyesmiben gondolkodni?
Egyelore csak 8-10-12 forol lenne szo, ami kesobb ha ugy adodik bovulne 50-100 fore.
A jelenleg elerheto anyagiak korulbelul arra lennenek elegendok, hogy egy kisebb termoteruletet vetelezzunk."

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.09. 16:46:08

"Első lépésként célszerű lenne nektek átgondolni, hogy mit is szeretnétek. Az önellátó gazdálkodás még nem közösség és nem is mindig közösségfejlesztő. Ha a pénz pedig meg van a fejlesztésekre az még nem jelenti azt, hogy a közösség meg is marad. A környezeti-gazdasági-társadalmi fenntarthatóság nem különválasztható és ha nincs összhang, akkor idővel megbukik."

Babaji az Óm Namá Siváya mantra erejéről

2009.04.17. 21:28 Ajey

 

ÓM NAMÁ SIVÁYA
:-)
IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET

 

Ismét folytatódik Babaji, az Egyetlen Legfelsőbb Létező Tökéletes Tanítása, amely éppen Erre a VégKorra érvényes. Nagyon sajnálom a szenvedő, pusztuló, és felőrlődő embereket, akik sorra áldozatul esnek a Pusztító MahaKranti folyamatnak.

Babaji éppen erről az időről (és a megoldásról!) beszélt, és sajnálom azokat is, akik (még?) nem hisznek Neki. Dehát meddig várjanak? Amég a Pusztító Hengermalom mindent fel nem Őröl?? Sajnálom őket, mert vakok és hülyék. Nem hisznek, Nincs Hitük. Csak Lázadni tudnak. Maguk ellen. Nem szeretem őket.

Ehhez a folyamathoz valószínűleg az én haragom is hozzáadódik. Az utolsó mentőkötél íve, az utolsó időkre, íme:

Lássatok!

 

"Minden embert eltiltok az osztogatástól..."

  

 

1980. ÁPRILIS 18.

Srí Babaji néhány új szabályt fektetett le az Ásrammal kapcsolatban:
- Minden embert eltiltok az osztogatástól, ennivalót, ruhákat vagy pénzt illetően.
 
Ez egy elvárás atmoszférát teremt, és amikor hiánya van, akkor az emberek újra elkezdenek lopni az Ásramból. Nagyon sok dolgot elloptak. Bárki, aki azt kívánja, hogy odaadjon valamit, Gora Devinek kell először átadnia, így ő oda tudja adni Babajinak, aki látni fogja, hogy rendben megy-e a dolog.

- Mindenkinek tennie kéne érte, hogy megtanulja a szokásokat és a gyakorlatokat az Ásramban. Babaji sokszor elmondta, hogy mindenkinek aki az Ásramba jön, felelősséget kell vállalnia érte.

Projektek:
Srí Babaji azt mondta, hogy egy nap Ő majd építeni fog egy nyári vizipalotát a Sati Kund fa helynél.
Srí Babaji azt mondta, tervezte hogy épít egy 108 szobás vendégházat spirituális keresőknek és meditálóknak. A hely egy későbbi időben lenne meghatározva.
 

 

"Babaji aztán két példát adott a túlélésre..."

 
 
1980. ÁPRILIS 20.

Megjegyzés: Az esti aarati után Babaji hosszasan beszélt az Óm Namá Siváya mantra erejéről. Valamelyik meséje így hangzott:

"Boldog vagyok, hogy ti mindannyian a vallás útján vagytok. Ez felbátorít. A múltban úgy volt, hogy Európa bizonyos részein komoly tisztelete volt a tűznek.

Babaji aztán mondta: "Több, mint a fele az embereknek a pusztítás felé orientált" aztán azzal a történettel folytatta, hogy egy régi időben (Mahabarata időben) Ravana királyságának minden erőforrását egy olyan nagy és erőteljes bombának a megteremtésére használták, ami még azoknál is erősebb volt amikkel ma rendelkezünk.
Aztán néhány pozitív és kreatív erő összejött és teremtettek valamit, aminek még annál is több ereje lett, mint ennek a rendkívüli pusztító bombának. Megteremtették a mantra bombát.

"A mantra még mindig az egyetlen út."

Babaji aztán két példát adott a túlélésre, és azt mondta, azok, akik használják a mantrát, hasonlóképpen fognak megmenekülni.

Első példa: Amikor az Úr Krisna egy csatában volt, ahol már minden égett, egy sáska odajött imádkozni az Ő lábához. Krisna aztán levette az Ő sisakját és rátette a sáskára. Minden a mezőn elégett és meghalt, kivéve a sáskát, ami túlélte az Úr Krisna sisakja alatt.

Második példa: Egy lisztmalomban az összes gabonát megőrlik, ugyanúgy, mint ahogy az embereket a pusztító folyamatok. Egy pár szem azért menekül meg, mert közel van a középrúdhoz, ahol lepottyan és elgurul az őrlő keréktől.

"Boldog vagyok, hogy itt vagytok. Nem szabadna az időtöket vesztegetnetek, amíg itt vagytok. Legyen hitetek."

 

Szerintem ez az utolsó két példa és a mantra erejének demonstrálása és a Yóisten jófej védelme valami egészen elképesztően fantasztikus!

Aki azt hiszi, hogy ez csak egy költői túlzás húzás lenne, az hazudik magának.

Soha nem is fogja megérteni, hogy ez az egész miről szól, nem tud olvasni a sorok között, és így sajnos nem is fog megmenekülni. Csak rendkívüli szenvedések árán fog ráismerni a Valóságra.

Őrlődni fognak mind a Hit nélküliek a Kegyetlen Maya Nagy Hengermalmában, hengerüzemében, durvahengerműjében, multinacionális darálójában. Ők mindvégig hazudni fognak maguknak, munkaadójuknak, állat-állarcokat viselnek állásban, állásinterjún mindkét oldalon, multi-frontos mikro-háborúkat viselnek egymással, a családdal, politikai csoportokkal, más bőrszínűekkel, a gazdagokkal, a szegényekkel, ahol már minden és mindenki baj. Senki sem tudja, hogy ki kivel van, mindenki mindenkivel bizalmatlan. Ez a Hitetlenség világa, és a Maya Malma. Vedd észre magad.

És változtassál.

Anélkül is lehet, hogy az ember egy picit is szenvedne. A Jóisten Valójában kivételez mindazokkal, akik Hisznek Benne. Ez a Valóság. Ez az Ő Valósága.

"A mantra még mindig az egyetlen út."


Óm Namá Siváya :-)

 AJay
(Most igazat mondjak, vagy szépet?? :)))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.04.17. 23:27:19


Nem, hát azért szeretem is az embereket... :-)))

Csak most azon vagyok, hogy mindenkinek elmondjam az igazat!

Csak a helyes diagnózis után tudok kezdeni valamit Veletek, és én így látlak Titeket, ezt el is mondom Nektek!

Nincs olyan Ember körülöttem (magamat is beleértve), akihez ne szólna az írásom (tiszelet a nem létező kivételnek) valamilyen mértékben...

A pozitív az, hogy ismerve a diagnózist, jöhet a gyógyítás. Sajnos kábításmentesen, mert ez az a műfaj. Ne ámítsunk, ne kábítsunk senkit, éppen eleget kapnak! Attól ilyen kábáxegények... :-)

A cél a Tudatosság, ami kivezet a Problémából és nem létezik Tudatosság Őszinteség nélkül. Az első Öszinteségi lecke az, hogy szembenézünk: Probléma van. Egyén és Társadalmi szinten. Fizikai, Mentális és Lelki szinten. Őszintén vegyük észre:

Probléma Van.

A kiút légvonalban végtelen fénykilométer, de én tudok egy rövidebb Utat az Er(d)őn át!

Ne féljetek, gyertek bátran, mert én már (majdnem?) Legyőztem a Halált!... ;-)

Az Erő Legyen Velünk! :-)

Erő = ÓM NAMÁ SIVÁYA :-)
AJAY = "Mindenfölöttgyőzedelmeskedő..."

Babaji a Válasz! (De mi volt a kérdés..? :-)

2009.04.24. 01:40 Ajey

1981 JÚLIUS 3.

B
abaji nyomatékosította, hogy elérkezett az ideje, hogy a világ tudomására hozzák a jelenlétét, és az üzenetét az Igazság, Egyszerűség és Szeretetről. Azt mondta, egy bizottság lesz létrehozva hogy terjesszék az Ő szavát az egész világon. Babaji különösen Kínát, Oroszországot és Koreát említette, ahol az Ő szavát terjeszteni kell. Azt mondta, mindenkinek el kell vállalni ezt a munkát.

Babaji azt mondta, hogy az emberek nem értették meg hogy Ő megoldotta India táplálék problémáját, mióta megjött, és hogy egy hatalmas változás fog bekövetkezni a világban. A Mahabarata (az Úr Krisna kora) és a Ramayana (az Úr Ráma korábbi kora) ideje alatt voltak háborúk, amik napokig tartottak, de most a változás egy nap alatt fog bekövetkezni.

Babaji azt mondta, mostmár készen áll a Forradalomra, és hogy az nemsokára jönni fog.

 

1981. JÚLIUS 8.

Babaji azt mondta, hogy a T.B. előtt nem volt betegség. T (tea) és B (bídi, egy indiai cigaretta fajta) tette gyengévé a vért. Azt mondta, nem lenne szabad innunk vagy használnunk ezeket a termékeket.
Babaji azt mondta, hogy a híveknek olyanná kéne képezniük magukat, mint a biztonsági erők a Scotland Yardnál vagy a CIA-nál. Mindenkinek fejlettnek kellene lennie és figyelmesnek, kiválónak és mások által észrevehetőnek.
Babaji azt mondta, olyan forradalom jön, hogy senki sem fogja tudni, hogy mi történik.


1981. SZEPTEMBER 14.

Babaji megnyitotta az általános találkozót mondván, hogyha valakinek van valamilyen baja vagy problémája, beszélhet. Számos kérdés következett, melyeket Babaji megválaszolt:

 

Kérdés: Hogyan tudom lenyugtatni az elmémet?
Válasz: Dzsapázz* vízben állva. Isten nevét két és fél milliószor kell ismételni, néha a vízben állva, olyan mélyen, ahogy tetszik, máskor pedig jógapozíciódban ülve a víz mellett. Csináld ezt naponta, majd hagyd abba, ha végeztél vele.

 

Kérdés: Néha boldog vagyok, de máskor meg szomorúnak érzem magam. Mit tehetek, hogy boldog legyek, és hogy nyitva tarthassam a szívemet?
Válasz: Dzsapáznod* kell, sokkal rendszeresebben.

 

Kérdés: Néha úgy gondolom, meditálnom kéne, de nincs hozzá kedvem, máskor meg, amikor meditálni próbálok és dzsapázni*, nem tudok koncentrálni. Mit tehetek?
Válasz: Fel kéne kelned éjjel 12-kor, fürdőt venned, és aztán nagyjából egy órát dzsapázni*.

 

Kérdés: Mikor válik valóra az álom, amit a Gurum adott nekem?
Megjegyzés: Ezt a kérdést egy indiai hívő intézte Babaji-hoz, aki egy igen csodálatos álmot kapott a Gurujától, a tartalmát nem tudta felidézni pár évtizeddel korábbról.
Válasz: Hat hónap és kilenc nap múlva.

 

Kérdés: Honnan tudhatom, hogy Isten akaratát cselekszem, amikor távol vagyok Babaji-tól?
Válasz: Csak tejet és gyümölcsöket kellene enned kilenc hónapig.

 

Kérdés: Hogyan tudom összeegyeztetni a szeretetemet a barátnőm felé és a szeretetemet Isten felé?
Válasz: Először koncentrálhatsz a barátnőd felé érzett szeretetre, és miután elégedett vagy, gyere Istenhez.

 

Kérdés: Mi a leggyorsabb módja Isten megismerésének?
Válasz: Dzsapa*. (= Isten neveinek ismétlése, mint pl. az Óm Namá Siváya)

Kérdés: Az Óm Namá Siváyá-t lassan jobb ismételni, vagy inkább gyorsan?
Válasz: Csináld gyorsan!

Kérdés: Vállaljunk gyereket ezekben az időkben?
Válasz: A gyernekvállalás a természet törvénye, ami meg fog történni, meg fog történni, nem tudod megállítani.

Kérdés: Jó dolog, vagy rossz dolog félni?
Válasz: Jó dolog. Hogy félelemmentessé váljál, egyfolytában Babaji nevét kell hogy ismételd.

Összességében Babaji azt mondta: Az mindenkinek a feladata, aki Babajihoz jön, hogy tejresszék és ismételjék Istennek a nevét és hogy terjesszék az Ő üzenetét az Igazság, Egyszerűség és Szeretetről. Azoknak, akik hazatérnek, körútra kellene menniük, és elmondani az embereknek, hogy az emberiség megmentésének a módja az, hogy Srí Babaji tanításait követjük.

Babaji a "Kranti" kifejezést használta, ami leginkább "forradalomnak" vagy "pusztulásnak" fordítható. Azt mondta, a Maha Kranti (hatalmas forradalom) gyorsan közeledik és úgy fog ismertté válni, hogy a Vér és Tűz Kranti. Amikor megkérdezték, mindenki meg fog-e halni ebben a Krantiban, Babaji ezt a pusztítást a Mahabharatáéval hasonlította össze (a nagy csata, amit az Úr Krisna idején vívtak), amikor az összes nagy harcos elesett. 

Azok, akik elmékeznek az Óm Namá Siváyá-ra és Babaji-ra, meg lesznek védelmezve és mentve. 

Babajit megkérdezték, hogyan lehet másokat átsegíteni ezen a perióduson. Azt mondta, ezt úgy lehet, hogy terjesztjük az üzenetet az Ő jelenlétéről és a tanításairól, és ezeket a feljegyzéseket az egész világon publikált újságokba tesszük.

Babaji azt mondta, ez az elsődleges feladatod, hogy elmondod a világnak az Ő üzenetét.

Babajit megkérdezték, hogy a világ egy jobb hely lesz-e ezután a Kranti után, és Ő azt mondta, ez lenne a témája a következő Általános Találkozónak decemberben. Ő aztán azt mondta, hogy mindenki meg van hívva Karácsonyra Hérakánba.

Óm Namá Siváya :-)

AJey

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.08. 02:02:12

AJay: fel kell készülnünk a legrosszabbakra
AJay: a Budapest Klubot ismized?
AJay: László Ervin alapította, benne van a Dalai Láma, Yogananda elsőszámú tanítványa (Kriyananda), meg most megnézem Muniraji-t is, benne van-e... :)
AJay: szóval kb. ez a lelki-szellemi társadalom maximális krémje
AJay: elitje
AJay: és ezt mondják:
AJay: sites.google.com/site/babajihu/Home László Ervin on 2012 (VIDEO)
AJay: amúgy meg zarándokútról zarándokútra megyek, és mindent terjesztek, most 7végén nyomtuk le BP-ről Esztergomig a 40km-es zarándoklatot éjszakai túrába' ::D
AJay: zsír volt
AJay: azelőtt mexurdokpüspiben voltunk, dobogókői szintű energiahelyen (Szent György erővonalak metszéspontja)
AJay: vakmerővéletlenül pont Szent György napján :) amikor a legerősebb
AJay: végeztünk egy tűzáldozat + ott rá is ültem a táltospadra, de mintha a végtelenbe zuhantam volna :)
AJay: aztán hazafelé meg Táltosok hoztak minket, gyógyítók, mexellemi vezetők (www.szellemvilag.hu), akixintén azt érezték, hogy oda le kell menniük :D
AJay: valamiért
AJay: és fantasztikus infó + energiacsere zajlott le köztünk
AJay: meg tegnap is voltunk Péliföldszentkereszten
AJay: szintén hy-energy-hey :)
đ: jáj
đ: detökjólehetmár :)
AJay: ott is yókis mély és vidám cserebere volt az ottani papokkal mexellemi vezetőkkel
AJay: otta video tőlük a Babaji.hu -n, nézd meg
đ: megnézemén
AJay: nazsír :D
AJay: másfél perec, a lényeggel
AJay: tömör velős és nyílegyenes
AJay: :) szóval hasonló állásponton vagyok én ezzel
AJay: fel kell készülni a lehető legrosszabbakra :D
AJay: és össze kell fogni
AJay: és biztonságos menedéket keresni
AJay: elsősorban energiailag
AJay: másodsorban szellemileg
AJay: harmadsorban földrajzilag
đ: hmhm
đ: és mit mondott karácsonykor hérakánban Babaji?
AJay: amire mindenki meg lett hívva?
AJay: hogy milyen lesz a világ mahakranti után? :)
đ: aha
AJay: zsír hely lesz :D
đ: és ezért kellett karácsonyig várni?! :D
AJay: például nem kell fizetni az utazásért
đ: hmhm
AJay: hát az pár nap volt csak
đ: jaa
AJay: hát oyan lesz a világ, hogy pl. az időt nem lehet már tovább objektívan mérni
AJay: minden világos lesz
AJay: számodra
đ: hmhm
AJay: ami = sanatana darma
AJay: nem lesz olyan, hogy valami hiányozna, vagy rossz lenne számodra
AJay: Hérakán már eleve abban az állapotban van
AJay: én ezt már megtapasztaltam :)
AJay: és nekünk most az a feladatunk, hogy mindenhol Hérakán legyen :D
đ: hüha
AJay: onnan terjed ki az aranykor :)

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 19:31:00

Karma Yóga
----------

= olyan Munka, ahol nincs ott az egó (nehéz !-)
= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója)
= önzetlen, másokért és önmagáért végzett cselekedet
= Istenre gondolva folytatott cselekvés (Mantrázva)
= a Legfelsőbbrendű Yóga (Istenbe olvadás)

Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 19:59:35

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója)
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

Óm Namá Siváya
-Babaji

Babaji (: a Legnehezebb Dolog...

2009.05.08. 03:11 Ajey

 

 

 

1981. OKTÓBER  23.

Október 23-án Babaji összehívott egy Általános Találkozót, amin 44 nyugati hívő vett részt, és néhány indiai a barlangnál, Herakhan Vishwa Mahadhamban. Babaji felkérte Shastriji-t és Lok Pal-t, hogy beszéljenek. Shastriji Babaji áldásaival nyitotta meg a találkozót és gratulált a jelenlévőknek, mert elég szerencsések voltak, hogy csatlakozhattak a Királyi Palota Találkozóhoz, amiket az Úr Síva tartott régen a Kailash Hegynél. Azzal folytatta, hogy Babaji legnagyobb lílája/csodája (Isten tevékenysége emberi formában), hogy jelen van Herakhanban, és az egész világon,  minden részecskében, élőben és élettelenben egyaránt.

Bármikor, ha a világ halálos problémákkal szembesül, az Úr emberi inkarnációt ölt, és eljön, hogy teljesítse az emberiség szükségeit és vágyait. Bár mikor az Úr emberi formában jön, kevesen ismerik föl Őt. Ugyanez volt Rámával és Krisnával, Krisztussal és Mohameddel. Csak azok számára, akiknek az Úr fel kívánja fedni magát. derül ki, hogy Ő valójában több, mint egy normális ember. Megérzést kelt az elménkben és a szívünkben, és a kötelességünk, hogy imádkozzunk Hozzá a bölcsességért, hogy megismerjük Őt.


Babaji áldásai nélkül valaki az Ő játékát csak az emberi szinten láthatja, mint Krisnáét a gopikkal (tehénpásztorokkal).

Lok Pal úgy magyarázta a Babajival való együttlét fegyelmét, mint a legnehezebb dolgot, amivel az ember valaha is szembe nézhet, de folytatta azt mondva, hogy ez a fegyelemmel való szembenézés együttérzéssel és nyitottsággal tisztít meg eléggé ahhoz, hogy megismerjük Babaji-t, és fogadjuk a szeretetet amit Ő felajánl.

Babaji azokkal a szavakkal zárta a találkozót, hogy "A Munka Áldozat", és mondta, hogy a december 25-i találkozón nagyon sok fontos dolog a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban fel lesz tárva..

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.08. 14:13:18

Na most szólj hozzá... :)
Én is ugyanezt tapasztaltam Munirajjival!!! :-)))

Íme! (-:

2008/10/04 - Raniketh:

"Na ezekután már egész yól voltam, de a nap még csak el se kezdődött! Ahogy surrantam volna kicsit freeestyleozni, Muniraji terasza előtt állókba botlottam, ami pont elég volt ahhoz, hogy 1 kedves Brit srác megkérdezzen: Chai or Coffee? Fúnamondom ez már megint 1 Babaji-líla lesz (folyamatosan segítgetve érzem magam), ugyanis a teraszon Srí MuniRaji Darshanját (együttlét) kaptam áldásként. Namost ez az együttlét olyannyira nyugtalanítóan felkavaró volt, h. nem győztem a mantrámba kapaszkodni. Elképesztő energia áradt belőle, és folyamatosan úgy éreztem, hogy erősen sodorja az érzelmi + gondolatvilágomat. Tutti, hogy görbíti a téridőkontínumot, komoly, mint egy fénykapu! :))) Totálisan másképp, máshol, furcsán éreztem Tőle magam! Azért valamennyire sikerült megőriznem nyugodtságomat, mégis olyan nehéz volt, mintha kötéltáncolnom kellett volna... És közben a fejem frizbiként húzott, az értelmem/tudatosságom tágult, mint egy hirtelen felfújt héliumos lufi, 5 KáVéval és némi papperral... ;) Igen pontosan. Miközben Ő 'csak' lazán társalgott és újságot olvasott meg rémhiggadtan telefonált. Aztán egyszercsak távozott a társai kíséretében. Én meg hmm... vettem is utána egy (pár) mélylevegőt, OM NAMA SIVAYA sálat, meg selyemkendőt Anyukámnak."

...folyt.: omnamasivay.blog.hu/2008/10/04/lexerencsesebb

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 20:00:06

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója)
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

Óm Namá Siváya,
AJey

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 20:01:15

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója)
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

Óm Namá Siváya,
AJey

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 20:01:46

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója)
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

Óm Namá Siváya,
AJey

Babaji - Atomháború lesz

2009.05.10. 18:33 Ajey

 

 

1981 NOVEMBER 7.

Az esti Aarati után Srí Babaji beszélt az Ő összegyűlt híveinek a jövő időkről. Srí Babaji arra kért, hogy midannyiunknak legyen bátorsága és hogy mindannyian váljunk oroszlánokká. "Tennünk kéne a dolgunkat nagy bátorsággal." Nyomatékosította a Karma Yóga jelentősségét. "A Karma Yóga az, ami oroszlánokhoz hasonlókká tesz titeket, ami erőssé tesz titeket ebben az életben."

"Ne ábrándítsátok ki Babajit. Ne féljetek a haláltól; se a víz és a tűz viharától. Ez az élet maga víz és tűz. Ne próbáljátok megállítani, hanem inkább váljatok olyanokká, mint az oroszlánok."

Babaji tovább folytatta, mondva, hogy Neki nincsen szüksége sok emberre; Neki csak egy kevés emberre van szüksége, akik igazán bátrak. "Legyetek erősek a nagy forradalom idejében, ami jön. Senki sem tudja megállítani a tüzet, ami most a világba ér.

A hatalmas pusztítás harangjai már szólnak.

A háború olyan lesz, hogy azok az emberek, akik alszanak, azonnal meghalnak. Atomháború lesz. Emberek azonnal meg fognak halni a házaikban gáztól, atom és nukleáris sugárzásoktól."


 

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója): A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése ekkor nagyon magas, és úgy érzi, mintha egy energiabomba lenne, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondjai háttérbe szorulnának. Az időérzékelése is megváltozik, mert úgy érzi, mintha állna az óra. Bármilyen tevékenység kiválthatja ezt az érzést: sportolás, művészet gyakorlása, gyerekekkel játszás vagy akár éppen a futószalag melletti munka. Ez azt jelenti, hogy a flow nem a tartalomtól függ, hanem a tevékenység minőségétől. A legfontosabb feladat, hogy legyen előttünk egy konkrét cél. [Isten :-) -Babaji, a szerk.]"
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

"Óm Namá Siváya"
-Babaji

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Ajey · http://www.babaji.hu 2009.05.10. 20:14:43

Karma Yóga
----------

= FLOW (Csíxentmihályi Mihály definíciója): A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése ekkor nagyon magas, és úgy érzi, mintha egy energiabomba lenne, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondjai háttérbe szorulnának. Az időérzékelése is megváltozik, mert úgy érzi, mintha állna az óra. Bármilyen tevékenység kiválthatja ezt az érzést: sportolás, művészet gyakorlása, gyerekekkel játszás vagy akár éppen a futószalag melletti munka. Ez azt jelenti, hogy a flow nem a tartalomtól függ, hanem a tevékenység minőségétől. A legfontosabb feladat, hogy legyen előttünk egy konkrét cél. [Isten :-) -Babaji, a szerk.]"
= Istennek tett munkaáldozat (ami egómentes, nagyon nehéz!)
= Istenre gondolva (Mantrázva) végzett munka, az egész emberiségért (és az univerzumért!)

ÓM NAMÁ SIVÁYA! :-)


Atomháború
----------

3dikvilaghaboru.hu

(a realitás:)

"Nagyon sok közgazdász arra hívja fel a világ közvélemény figyelmét, hogy ősszel nagy valószínűséggel bedől a dollár!!! Amennyiben ez így lesz,akkor a folyamatok egy világméretű összeomláshoz és háborúhoz vezetnek!!! Ezt én már előre jeleztem !!! Minden felgyorsul !!!"

"kitekinto.hu/iszlam/2009/05/06/izrael_barmikor_lecsaphat/ betegek ezek a zsidók...
Válasz az üzenetre: >Az eddig kételkedők abban: az emberiség van olyan bölcs,hogy az önnön megsemmisítő atom háborút nem indítja be!!!-hát itt a válasz !!! Elég egyértelmű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ffek.hu

(a kiváltó okok:)

"Eljött az olajkitermelés tetőzése (olajcsúcs, angolul peak oil), és azután egyre kevesebb lesz belőle. Ugyanez igaz a szénre, uránra, sőt az élelmiszerekre is.

E pár évet 2000 után történelmi időként értékelik majd azok, akik túlélték őket. A fogyasztói társadalom csődjéről fognak majd beszélni azok a szerencsések, akik megmaradnak.

Ha az olvasó 1960 után született, nagyon jó esélye van rá, hogy erőszak, járvány vagy éhínség végezzen vele." - Hetesi Zsolt

"Ha mexülettél, meg fox halni :)" -AJay

"Do and Die" - Sri Munirajji

Óm Namá Siváya,
AJey

Babaji - Krisztus születése meg lett ünnepelve a Himaláya szívében

2009.05.18. 20:13 Ajey

 

1981. DECEMBER 16.

Babaji - Minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten

2009.06.01. 01:07 Ajey

Krisztus küldetésének célját úgy határozhatjuk meg, mint egy új tudatküszöb vagy tudatintenzitás bevezetését az emberiség számára. Az a magasabb tudatszint és felfokozott lelkiismeret azonban, melyet Krisztus hozott a Földre, kevés kivételtől eltekintve mind a mai napig túl sok volt az emberiségnek. Krisztus tisztában volt vele, hogy ez lesz a helyzet: Azt mondotta, ő nem azért jött, hogy békességet hozzon, hanem hogy fegyvert - nem egyesíteni jött, hanem megosztani.

A világ avatárjai olyan frekvenciaátalakítók, akik megkövetelik az elme feszültségét.

- Daniel Pinchbeck: 2012 (A Tollaskígyó Visszatér)

 

 

Aztán jött a pillanat - ami oly nagyra nőtt - mikor először megláttam Shrí Babaji-t. Ültem az ásramban, egy csapat nyugatival, mikoris egy hosszú várakozás után Ő kijött, hogy találkozzon velünk. A belső zűrzavarom az első találkozáskor csak úgy írható le, mint egy pszihés földrengés. Amire még emlékszem, a szavak, amiket újra és újra ismételtem magamnak: "Ez igaz - Ő az Isten". Úgy éreztem, mindent tudok és értek, anélkül hogy bármi fogalmam lett volna arról, mi az, amit értek. Jobban nem tudtam megmagyarázni, mit jelent Ő, mint Isten, mivel magamat ateistának tartottam. Mindazonáltal biztosan éreztem azt, hogy maga Az Isten lába előtt ülök, aki emberi testet öltött.

 

Babaji beszéde:
1981 DECEMBER 24

Bhole Baba ki jai!
 

Az üzenet mindannyiótok számára az, hogy a legfontosabb dolog a világon a humanitariánizmus, vagy humanizmus. Ezért fel kell áldoznunk minden kényelmünket. Ne  saját magadra vagy a kényelmedre gondolj, hanem a többiekére. Ez a nagy humanitariánus alapelv.
 

Bármely városban mindig található egy központi hely; minden út befelé a városba vagy kifelé a városból ahhoz a központi helyhez vezet. Hasonlóan, minden vallás egy pontba vezet, és az Maga Isten; épp ezért bármely vallás követésével végül el fogod érni Istent.
 

A múltban az emberiség és a humanitariánizmus veszélyben volt. Manapság ugyanez a szituáció bukkant fel. Ezért van az, hogy Isten Maga eljött, hogy átadja nektek üzenetét a humanitariánizmusról és megvédjen titeket egy mantrán keresztül - az univerzális "Óm Namá Siváy" mantrával, ami mostanra már az egész földön elterjedt.
 

Ahogy tudod, az egész világon fegyvergyárak vannak amik azért létesülnek és halmozódnak fel, hogy az embereket elpusztítsák, vagy kárt okozzanak az emberiségnek. Hasonlóan, Bhagwan Herakhan Vishwa Mahadham is egy hatalmas gyár, amely egyetlen elemet állított elő - az Óm Namá Siváyát. Az Óm Namá Siváya energiája elpusztítja az összes ellentétes energiáját a hidrogén- és atombombáknak, és megvéd téged.
 

Bizonyítékok vannak az írásokban, hogy egy nagy Gautam Rishi volt az, aki megalkotta az atomenergiát és egyértelműen kimondta, hogy az egyetlen dolog, ami le tudja gyűzni az atom energiát vagy a hidrogén energiát, az az Óm Namá Siváya mantra maga.
 

Ma mindnyájan a világ különböző pontjairól jöttetek. Mindannyiótokat szeretettel köszöntünk; továbbá, mindenkinek gratulálunk a látogatásért és Bhagwan Herakhan áldásának elfogadásáért. A jövőben továbbra is jöjjetek nagy számban, hogy a világ elfogadhassa a sanatana dharmát és az Óm Namá Siváy mantrát, ami a sanatana dharma eredete.
 

Bhole Baba ki Jai!

ÓM NAMÁ SIVÁYA!!! :-)

Babaji - Isten Maga manifesztálódott ebben az univerzumban

2009.06.01. 01:12 Ajey

>

1981 DECEMBER 25

Shastriji Beszéde Babaji-ról
 

A föld teremtésének kezdete óta Isten mindig eljött, hogy lássa és védelmezze az Ő kertjét az univerzumban. Megjelenik időről időre, hogy kigyomlálja a gazt és vezesse a híveket és minden jó embert a helyes vonalon.
Jelen pillanatban Isten Maga manifesztálódott ebben az univerzumban, hogy lássa az emberi faj kertjét. A Védák és az Upanisadok ismételten kijelentették, hogy ez az Úr Síva az egyetlen Isten; Ő a Teremtője, Pusztítója és Védelmezője az univerzumnak. Erre lett felhívva mindenkinek a figyelme, mióta Isten Emberi formában alakot öltött.

Mindenekelőtt elmondom nektek, hogy a prófécia India jövőjére nézve beteljesedett. India mostanra önellátóvá vált a gabonatermelést tekintve. Ezen kívül Babaji sok szociális munkát indított be - ingyenes étel- és ruhaosztást, gyógyszertárakat és működő iskolákat illetve templomokat. Ő vezeti a hívőket a megfelelő úton, hogy felismerjék Istennel való egységüket, miközben védelmezi őket. Mesélt az érkező szerencsétlenségről és pusztulásról, és arról, hogyan mentse meg magát az ember ezektől a gyorsan elkövetkező időktől.

Isten emberi formájú megjelenése előtt mindenki tudta, hogy India szenved. Az indiai kormány folyamatosan kért, sőt táplálékot könyörgött minden országtól, és a táplálékot importálta. Az Ő megjelenésétől kezdve Babaji 147 yagnát (szent tűz ünnepség és rituálé) hajtott végre India sok tartományában, és ez megáldotta az országot és a világot.

Brahma, Vishnu és Mahesh különböző formái közt, amik megjelentek, Babaji az emberi formában most itt van velünk. Ez a mi hatalmas szerencsénk, hogy láthatjuk Istent emberi képében, és élvezzünk mindent, amit nekünk ad. Ő tanít nekünk Igazságot, Egyszerűséget és Szeretetet és hogy hogyan kellene viselkednünk egymással; hogyan szeressünk és hogyan osszuk meg az ételünket és minden dolgunkat egymással.

Bármikor, ha Isten emberi formában inkarnálódik, látjuk, hogy a kaszt- és hitrendszer kérdése nem merül fel. Mindenki tudja, hogy a guruk és a szentek elindították az önmaguk vallását és ezért gondolati elválasztóvonalakat és különálló szektákat teremtettek.
Ezen csoportok közt nem volt egység; mindenki féltékeny volt a másikra.

Most Bhagwan [Szeretettünk] minden vallást egyesített. Ez helyet ad minden kasztnak és hitnek, mint egy család. Minden vallás eggyé vált ebben az Igazság, Egyszerűség és Szeretet alapelvben. Emberek jönnek minden hitből és vallásból az Ő Lótusz lábaihoz. A világ minden sarkából jönnek az emberek ide élni és dolgozni mint egy család. Ez a végső bizonyítéka annak, amit Ő elindított.

Ez Isten igazi visszaigazolása; bármikor ha jön, Ő egyesít minden vallást a földön egy vallássá. Megalkotta a Hérakan Szamádzs-t, hogy helyt adjon Keresztényeknek, Buddhistáknak, Szikheknek, Hinduknak, stb., egy családban. Látjuk, hogy Isten valóságai Shrí Babaji-ban léteznek.

Ez a nap egy igencsak fontos és csodálatos nap, ahogy itt ünnepeljük Karácsonyt egy univerzális módon. Az emberiség történelmében ez az első alkalom, hogy Krisztus születését ilyen módon ünneplik.

Most összegyűltünk itt egy nagyon fontos helyen. (Ez a beszéd egy kilenc templomnak helyt adó meredek hegyoldalból kivájt téren lett megtartva, ahol egy nagy kert, pajta és több ház is van, és egy hatalmas nyílt tér, amin egy sátort húztak fel a Karácsonyi ünnepségeknek.) Egy időben itt csak súlyos sziklák voltak sok vad bokorral; a hely alkalmatlan volt élőhely számára; még a vad madarak sem tudtak itt megélni. Mostanra ami itt megépült az a világ minden szegletéből érkező emberek közös eredménye. Keményen dolgoztak; kiontották itt a vérüket; ez itt mind a nehéz munkájuk gyümölcse. Ők alakították ezt a helyet kényelmessé, és mindezt Babaji áldásának köszönhetően. Az Ő áldásával tehették kényelmessé ezt a helyet gyorsan és egyszerűen.

Babaji mindig itt volt és a munka az Ő jelenlétében zajlott, forró napsütés, eső és hideg szél ellenére. Egy olyan Istent akartok, Aki Maga vett részt a munkában a munkásokkal és Aki Maga néha munkásként is dolgozott, és megmutatta a munkásoknak, hogyan kell ásni, vágni és eltávolítani a sziklákat. Ő Maga mutatta ezt meg nekünk. Most eljött az idő, hogy mutassuk az Utat a többieknek; hogyan végezzenek kemény munkát, nem itt ülve körbe, elfoglalva az Ő helyét és utasításokat osztogatva, hanem részt venni mindenben.

Babaji elindított minden fajta szociális munkát - gyógyszertárakat, oktatási intézményeket, ruha osztó csatornákat és a szegények etetését. Pénzt adott lovak vásárlására, tehenekre, és munkahelyeket hozott létre. Nem csak itt végezte ezt a munkát, hanem egész Indiára kivetítve.
Egy nagyon nagy ásram van Vapiban, Gujaratban, ahol Babaji elindított egy tejfarmot és egy állatkórházat, iskolákat, és egyéb szociális tevékenységeket. Ásramok vannak Biharban, Rajastanban, Madhyában, Pradeshben, Assamban, Madhuvanban (Mathura), Brindavanban, Patnában, stb. Mindenhol folynak az Ő szociális tevékenységei.

Egyszer Parvati megkérdezte az Úr Sívát, a férjét: "Minden kor emberei számára jó munkát végeztél, de én féltem az embereket a Káli Yúgában; hogy fogják ők megvédeni magukat?" Erre az Úr Síva ezt felelte Parvatinak: "Meg fogok jelenni a Káli Yúgában és Teremteni fogok egy új államot, egy új vallási központot - egy legfontosabb helyet, ahol élni fogok és meghonosítom oda az összes Istenteket.

Az összes külföldi és látogató akik ide jöttek, a nagy rishik és munik leszármazottai. Tanulnunk kellene tőlük; az önfeláldozásukból, a hitükből, a felelős munkájukból, mindezen dolgokat le kellene másolnunk - ahogyan végzik itt a kötelességüket, fizikálisan, mentálisan és finansziálisan. Mindezekben a dolgokban ők segítséget nyújtanak.

Sok külföldi, akik ide jöttek, keresői voltak egy nagy Sadgurunak (Legfelsőbb Guru). Sokan másoknak látomásai voltak vagy álmai Babaji-ról a saját országaikban, és aztán ide jöttek, hogy válaszoljanak az Ő hívására. Keményen dolgoztak és szép munkát végeztek. Babajit egyáltalán nem vonzzák vagy kísértik az anyagi dolgok. Bármilyen drága ruhákat hozzanak is neki a hívei, felveszi, majd fogja és továbbadja a híveknek. Minden amit tesz, az a javítására és javulására szolgál mindennek. Ezt mi látjuk naponta. Amennyi étellel kínálják, vajmi keveset eszik. Nagyon egyszerű rizst eszik, gabonát nem, és csak egy kis gyümölcsöt. De Ő lakomáztat minket reggeltől éjszakáig. Bármit kap, semmit sem raktároz el. Ezt te láthatod; és ez a része az Ő isteni minőségű valóságának.
Mi képtelenek vagyunk megérteni Babaji isteni játékait. Emberi lényekként nem érthetjük Őt. Ő azért jött, hogy adjon nekünk, de mi nem vagyunk megfelelőek a fogadáshoz. Először fel kell készíteni magunkat, hogy fogadni tudjunk, aztán közel ülhetünk Hozzá és megérthetjük Őt.

A megjelenése óta Ő a legfontosabb dolgokat indította el. Először a yagnát (szent tűz rituálé/ünnepség); másodjára az Óm Namá Siváya recitálását; harmadjára a Sanatan Dharmát, ami az a vallás, ami az Univerzum keletkezésével jött: Ő újra alapította azt és tanít minket, hogyan kövessük. Negyedjére, Ő mindig ruhákat ad a rászorultaknak és gyógyszereket a betegeknek.

Látjuk ahogy Isten, emberi formában, az idők kezdetétől, a Teremtéstől a 
Káli Yúgáig megjelenik ebben az univerzumban az emberiség javára. Ez nem egy új Isten; Ő a Legfelsőbb Isten és ez az Ő isteni színjátéka hogy időről időre megjelenik, ahogy az idők és a feltételek megkívánják. Isten mindig is egy új születést biztosított minden teremtmény és cselekedet számára az univerzumban.

Isten most megáld minden hívőt a Karácsony csodálatos alkalmán. Minden vágyad be fog teljesedni és a szívedbe kéne fogadnod minden Prasadot (áldott ajándékai az Úrnak) és virágfüzéreket amiket adott; és folytatnod a recitálását az Óm Namá Siváyának annyit amennyit csak tudod.
Maga Isten mondja, hogy a tevékenység az igazi kötelesség. Az aki úgy él mint egy tétlen, egy halott ember. Ő nem szereti az olyan embereket. Ő azt mondja, az embernek a leginkább kötelességtudónak kéne lennie; keményen kéne dolgoznia ebben az életben, hogy aztán sikeres legyen.

Az az ember, aki nem csinál valami féle konstruktív munkát, olyan, mint egy halott ember. Az új királyság már nagyon közeleg. Amikor az új királyság létre lesz hozva, csak az az ember éli túl, aki dolgozik. Miközben dolgozol, állandóan ismételned kéne a mantrádat amit választasz; mindig ismételned kéne a mantrád.
Az jövő pusztulás egy olyan fajta módon fog bekövetkezni, hogy csak az az ember, aki valamilyen fajta karmát végez, valami munkát, csak az élheti túl. Az embernek nem szabadna elveszítenie a bátorságát; midig szórakoztatónak kell lennie, próbálnia valamivel többet tenni, mint amit tesz.
Valaki talán vitatkozhatna, hogy amikor pusztítás megy végbe, minek kéne dolgoznia? Minek kéne nekem bármi karmát végeznem? De az nem helyes. Az embernek dolgoznia kell az utolsó lehetletéig. A tétlenség mindig elkerülendő kéne legyen.

Babaji szereti az emberi lényeket. A humanitariánus munka mindannyiónk által végzendő tevékenység. Azt, aki követi ezt, és a humanitariánus szabályokat mindig észben tartja, mindenki fogja szeretni és túlélheti mindezt a pusztítást és boldog maradhat. Az embernek meg kell próbálnia ezeket a humanitariánus elveket mindenkihez eljuttatnia, akiknél ez hiányzik.
Mit értünk humanitariánus szabályokon és emberiségen? Babaji azt mondja, az embernek nem szabad gyűlöletet éreznie senki iránt sem; meg kell próbálni nem veszni hagyni másokat; próbálni másokat segíteni; megpróbálni mindenkit szeretni.
Ebben az új királyságban mindenkinek jónak kéne lennie. Babaji mindannyiótoktól elvárja ezt. Tanítsd ezt másoknak, ne csak a körülötted lévőknek, de más országokban is, az egész világon - bármerre mész, meg kell próbálni gyakorlatba ültetni.
Babaji megköszöni mindenkinek, hogy voltak ilyen bátrak idejönni és ezt a munkát végezni.

Mindannyiótoknak hálás ezért.